UA to Canada CUAET
-
а, ну это у всех так отображает. если бы у вас запросили что-то, вы бы точно не пропустили — вам бы пришло вот такое письмо. и был бы в аккаунте список документов для загрузки.
-
Доброго дня, Записався у урядовий паспортний сервіс у центрі Торонто для здачі біометрії. Прийшов з листом, надав його та паспорт, здав відбитки пальців, жінка наклеіла наклейку з номером біометрії та все. Спитав стосовно фото, вона відповіла, що наразі ковід-обмеження і не потрібно, інших людей , переді мною теж не фотографували по листам на біометрію. Не пригадую щоб колись фотографувався в Канаді. За підсумком, через п’ять хвилин у особистому кабінеті з’явилося що я подав біометрію того дня , і вона буде дійсна на 10 років. А в самому статусі без змін і знизу пишеться , що потрібна біометрія, та відбитки.
-
Вітаю! Питання до тих, хто вже в Канаді: якщо у мене права українські початківця до двох років, строк заміни через місяць, а їхати можливо доведеться раніше чи можна поміняти права на постійні в консульстві вже в Канаді? Якщо не можна, то мені канадські дадуть з обмеженнями? Дякую
-
консульство не занимается заменой прав - но дело не в их сроке действия, дело в том, что если у вас нет двух лет стажа, то полную категорию через обмен прав не получить. дальнейшие подробности зависят от провинции, в которую вы едете
-
в Канаде отсутствует понятие прописки, поэтому все вопросы про адрес относятся к фактическому местонахождению
-
Вы где будете проходить? Я была во Львове. Нужен паспорт и вакцинация. Я взяла все бумаги что присылали на всяк. Пришла по адресу, в регистратуре взяли паспорт, внесли в базу и отправили в кабинет. В кабинете внесли мои данные, оплатила и получила направление на рентгени сдачу крови. Рентген прошел быстро, а на сдачу очередь тянулась часа 3-4.
-
У меня зайняла ровно три недели