Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. UA to Canada CUAET

UA to Canada CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
288.2k Posts 24.4k Posters 550.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t844887606T Offline
    t844887606T Offline
    Maya Mazilova
    wrote on last edited by

у меня уже глаз дергается от такого вида информации, сегодня вообще хит сезона прочитала — срок для сдачи биометрии 90 дней. так сказали во Львове) боюсь даже представить, что еще там могут наговорить.

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kirill
    wrote on last edited by

спасибо!!

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Наталія Сапонюк
    wrote on last edited by

Доброго дня, є кілька запитань:

1. Подавалась по внутрішньому паспорті, за цей час поки чекала, зробила закордонний. Прийшов запит на фото для sjtd, чи можна їм відіслати закордонний паспорт на вклейку візи?
    2. З моменту отримання запиту дається 30 днів на подачу фото(паспорту)? Чи є хтось хто пізніше надсилав паспорт?
    1 Reply Last reply
    0
  • t496473003T Offline
    t496473003T Offline
    Bogdan
    wrote on last edited by

Тут є чат Калгарі

1 Reply Last reply
    0
  • t844887606T Offline
    t844887606T Offline
    Maya Mazilova
    wrote on last edited by

да, можете предоставить новый паспорт. у вас же даже строка такая есть в письме-одобрении.

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Valeriy
    wrote on last edited by

Это относится к просроченным паспортам или можно сперва указать паспорт который истекает через год, а после запросить новый и вклеить в него визу?

1 Reply Last reply
    0
  • t844887606T Offline
    t844887606T Offline
    Maya Mazilova
    wrote on last edited by

это письмо относится к тем, кто подавался по внутреннему паспорту или по свидетельству о рождении. вы можете потом предоставить новый паспорт, но нужно обязательно приложить обьяснение вместе с новым паспортом.

1 Reply Last reply
    0
  • t332350249T Offline
    t332350249T Offline
    Liliia
    wrote on last edited by

Доброго вечора, дуже потрібна ваша допомога, ніяк не можу самостійно розібратись! Новий закордонний паспорт отримаю тільки через 2-3 тижні, а старий дійсний до квітня наступного року. Краще чекати на новий паспорт чи можу і вже подавати ? Дякую

1 Reply Last reply
    0
  • t753179240T Offline
    t753179240T Offline
    Дарья
    wrote on last edited by

лучше подождать

1 Reply Last reply
    0
  • t844887606T Offline
    t844887606T Offline
    Maya Mazilova
    wrote on last edited by

можете подавать сейчас, потом предоставите новый паспорт на вклейку, когда одобрят визу. я вверху писала, что нужно будет сделать.

1 Reply Last reply
    0
  • t577938307T Offline
    t577938307T Offline
    Zoriana II Mikhailiuk
    wrote on last edited by

Доброго вечора! Потрібна порада. Можливо, хтось стикався з подібною ситуацією. Це відносно оформлення закордонного паспорту в Польщі. Ще до подачі інфо на візу CUAET хотіла б зробити закордонний паспорт. Виїхала з України в Польщу тільки з внутрішнім паспортом громадянина України. Але розумію, що краще було б зробити повноцінний документ для виїзду закордон для уникнення подальших непорозумінь чи обмежень. Чи в Польщі роблять тільки за попереднім записом в електронну чергу? Моніторю вільну дату і час щодня на відповідних сайтах, але досі немає вільних місць. Не знаю ще скільки доведеться чекати, щоб зайняти тут чергу. Чи можливо краще повернутися в Україну для виготовлення термінового закордонного паспорту? Порадьте, будь ласка, як було б краще поступити у даній ситуації. Можливо, хтось поділиться власним досвідом. Буду вдячна за допомогу)

1 Reply Last reply
    0
  • t332350249T Offline
    t332350249T Offline
    Liliia
    wrote on last edited by

А тривалість візи буде така як старого паспорту чи нового? Дякую

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Олег Чорний
    wrote on last edited by

Які потрібно мати з собою документи на здачі біометрії дайте посилання де можна прочитати

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Наталія Сапонюк
    wrote on last edited by

Так як ви кажете, що немає вільних місць, і я чула що в Польщі закордонний паспорт можна чекати до 6 місяців, то краще повернутись в Україну, і через місяць у вас буде закордонний паспорт. Я теж подавалась по внутрішньому паспорті, чекала безрезультатно 2 місяці, і повернулась в Україну зробити закордонний паспорт

1 Reply Last reply
    0
  • t844887606T Offline
    t844887606T Offline
    Maya Mazilova
    wrote on last edited by

должны выдать до конца срока действия нового. но гарантировать ничего не могу — бывает всякое.

1 Reply Last reply
    0
  • t332350249T Offline
    t332350249T Offline
    Liliia
    wrote on last edited by

Зрозуміло, дякую

1 Reply Last reply
    0
  • t1183582582T Offline
    t1183582582T Offline
    Таня Бондаренко
    wrote on last edited by

Доброго вечора! Потрібна допомога. Чи потрібний переклад паспорту громадянина України? Банківська виписка по рахунку має бути по гривневому рахунку чи валютному, чи немає різниці? Чи потрібний переклад виписки і нотаріальне засвідчення цих документів? Чи обов'язково мати листа від роботодавця з Канади? Ще не маю роботи, думала шукати роботу по приїзду. Чи обов'язково надавати біометрію, і де зручніше це зробити? Дякую.

1 Reply Last reply
    0
  • t1298745041T Offline
    t1298745041T Offline
    Татьяна
    wrote on last edited by

Добрый вечер, подскажите, как заполнить форму по украинскому паспорту (загранпаспорт только делается), что писать в сроке действия паспорта и какой паспорт выбирать обычный?

1 Reply Last reply
    0
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by

вот таких псевдо экспертов развелось. national identity document дословно- это национальный документ, подтверждающий личность. внутренний паспорт книжечка и внутренний паспорт карта оба являются национальными документами, удостоверяющими личность по определению. другое дело, что кто-то их не прикрепил и все было ок, анкету одобрили

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Наталія Сапонюк
    wrote on last edited by

Хочу ще запитати, чи можу я надіслати паспорт після (пізніше) терміну в 30 днів?

1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags