UA to Canada CUAET
-
А в чем здесь злоупотребление? Если это описано в каких-то нормативно-правовых актах, они обязаны. Или там беззаконие? Я пытаюсь выяснить как для всех, так и для себя, ибо уже пол года программе, а никто так и не может сказать точно как это по срокам все будет работать. П.С. Все кто уже залендился, ВСЕМ абсолютно выдаю WP от «сегодня» на 3 года. А не до срока в письме.
-
Між 06 і 09 2017 року пишіть безробітний Не має бути пропусків у періоді І в роботі якісь опечатки
-
А без ворк перміта по звичайній гостьовій візі скільки можна жити? 3 міс на території Канади,потім нам 3 міс виїхати і знову на 3 міс,як і в Європі
-
- далеко не абсолютно всем выдают WP со дня въезда - я лично знаю ряд людей, которым даже сейчас выдавали пермиты на три года по датам из письма. тем не менее, до 31.03.2023 существует возможность получить WP по приезду даже без подачи предварительной заявки, то есть, условно, подать заявку на WP прямо на границе. тогда пермит естественно будет на три года с момента въезда. после 31.03.2023 такой возможности больше не будет - поэтому пермиты будут выдаваться ТОЛЬКО по ранее поданным заявкам, то есть по датам из introduction letter.
относительно “обязаны” - офицер имеет право отказать вам во въезде вообще, при наличии достаточных оснований - поэтому я и избегаю такой категоричности
-
без ворк пермита по обычной TRV можно находиться на территории Канады до 6 месяцев, далее можно подать заявку на visitor record и оставаться дальше. и совершенно точно не поможет выехать и заехать обратно
www.cic.gc.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=1016&top=16
-
Уважніше перегляньте, там пропусків немає, бо з 2017.01 вказано
Мене пропустили лише з таким варіантом. Тобто з варіантом ставити безробіття з 18-ти річчя до реальної роботи та закрити проміжки вступу з бакалавру на магістратуру
Інакше, як я не чаклував дві години не пропускало
Проблема в тому, що розробник кривий взявся за це та не врахував те, що люди можуть вчитись та працювати, а також вступ на магістратуру, що дарує 2 місяці гапу, який система також нормально не враховує
-
Ну як з 01. Ви бозробітний коли ви навчались? Якась нісенітниця Але якщо вам так пропустило - то ок
-
Є про що подумати.....
-
Проблема українців що вони міркують як українці. По схемі із села в город, і всі ломляться по столицям провінцій. За 200 км від гепотетичтого Калгарі і житло дешевше і робочі професії більш востребовані. Я не думаю що всі в чаті їдуть айтішніками, лікарями, чи юристами отож think about it😉
-
ви записувались одна чи декілька аплікантів?
-
Сьогодні були, взяв
-
Добрый, у Вас в приглашении есть адрес, по этому адресу и надо идти
-
Треба шукати баланс Бо в глуші роботу по не робочії спеціальності знайти важко буде Та й в великих містах діаспори, є до кого на перший час звернутися
-
Хто може підскзати, що зі собою потрібно брати на біометрію, у Львові