UA to Canada CUAET
-
Уважніше перегляньте, там пропусків немає, бо з 2017.01 вказано
Мене пропустили лише з таким варіантом. Тобто з варіантом ставити безробіття з 18-ти річчя до реальної роботи та закрити проміжки вступу з бакалавру на магістратуру
Інакше, як я не чаклував дві години не пропускало
Проблема в тому, що розробник кривий взявся за це та не врахував те, що люди можуть вчитись та працювати, а також вступ на магістратуру, що дарує 2 місяці гапу, який система також нормально не враховує
-
Ну як з 01. Ви бозробітний коли ви навчались? Якась нісенітниця Але якщо вам так пропустило - то ок
-
Є про що подумати.....
-
Проблема українців що вони міркують як українці. По схемі із села в город, і всі ломляться по столицям провінцій. За 200 км від гепотетичтого Калгарі і житло дешевше і робочі професії більш востребовані. Я не думаю що всі в чаті їдуть айтішніками, лікарями, чи юристами отож think about it😉
-
ви записувались одна чи декілька аплікантів?
-
Сьогодні були, взяв
-
Добрый, у Вас в приглашении есть адрес, по этому адресу и надо идти
-
Треба шукати баланс Бо в глуші роботу по не робочії спеціальності знайти важко буде Та й в великих містах діаспори, є до кого на перший час звернутися
-
Хто може підскзати, що зі собою потрібно брати на біометрію, у Львові
-
На прикладі цого скріна. Користуйтеся ОПЕРОЮ в інших браузерах виникає проблема вибрати час. Мб хто не знає
-
У листі на біометріку написано.
Гадаю як і всюди, паспорт, лист на біометріку.