UA to Canada CUAET
-
ну не прямо "потрібно", а "якщо це не ви - поміняйте пароль за цим посиланням, але якщо це ви, то дайте нам знати, перейшовши по іншому посиланню" вхід з айфону, а з містом можуть бути неточності, це вже від оператора залежить) хоча може хтось з близьких в норвегії має доступ до вашого акаунту?))
-
Ну я це розумію але ж я була в Польщі, а пише що заходили з Норвегії з Осло
-
Доброго дня.
Реєструвала 3 осіб як групу family на CUAET. При реєстрації на біометрію у Львові також реєструвала на один акаунт 3 members. Хоч вибрала одну годину, але кожному прийшов різний час в один день із різницею у 1,5-2год. Чи правильно я зробила? Чи на біометрію вистачило б одного запису на одну особу оскільки ми подаємось троє як сімя?
Дякую.
-
Заполняю анкету , раньше application type был : visitor application, а сейчас хочу добавить заявку еще на одного члена семьи и там тип work permit application 🤔 Это все верно ? Какие-то нововведения ?
-
Можливо у вас помилка ,якщо ви навчались за останні 10 років і працювали одночасно,так не може бути,потрібно період навчання вказати у розділі робота-безробітній У мене така помилка була. Також починайте заповнювати з липня 2012 року дані про роботу
-
Десь більше місяця чекала і прийшов ще work permit. Відправляла у Польщу
-
Уже два месяца жду ответа
-
Один вопрос здравствуйте коллеги.Прошел все процедуры,отправил паспорт в Варшаву через почту Polska и оплатил обратную связь.На сайте пишет что приняли паспорта и они в процессе for processing... Когда они будут готовы и отправлены назад поменяется надпись ?