UA to Canada CUAET
-
Повинно бути 4 людини і на всіх заповнювати
-
Хтось відправляв з України паспорт на вклейку до Польщі? Якщо просити знайомих, то потрібно робити довіреність на них? Чим безпечнішн і доручніше відправляти? Ми зараз у Львові, може автобусом чі маршруткою до Варшави відправити? Це безпечно? Як ви вважаєте?
-
Добрый день! Подскажите как отслеживать на каком этапе вклейка визы в паспорт ?отправили почтой в Варшаву, по тренингу паспорта - прибыли.На почту и в кабинет ничего не пришло
-
Всем привет. Есть кто в Словакии биометрию сдавал? Что там сейчас по очередям?
-
Можна в личке насчет высылки розпросить Вас немного?
-
Привіт. Хто вже на теритториї Канади, розкажіть, будь ласка, як проходив процес на кордоні? Перевіряли тільки наявність візи чи можливо якість додаткові питання??
-
Хто забирав паспорти особисто в Варшаві, підкажіть будь ласка як саме проходить процедура? Які документи треба якщо забираю за себе, чоловіка і дітей?
-
Скажите если у меня есть действующая туристическая виза в Канаду, я тоже могу подаваться на визу CUAET по стандартной процедуре?
-
Доброго дня! В когось була ситуація. Прийшов лист від Ircc.. що статус знінився. Паспорт вже був відданий на клейку. Але по телефону скзаали, що паспорт ще в посольстві. Питання… як довго вони передають з посольства в той центр, де забирати
-
Подскажите, добрые люди )) После анкеты при добавлении документа свидетельства о браке ,нужно ли его переводить на английский? Или и так норм?
-
Я додавала переклад : паспорту укр, свідоцтва про шлюб та народження дитини.
-
Доброго дня підскажіть у Львові в неділю працує візовий щоб подати біометрію , бо мені назначили дату на 28 серпня а це неділя
-
День добрий підскажіть при заповнені cuaet застряв на пункті вкажить де ви вчились і працювали останні десять років вроде все вказую но мене не пропускає пише що треба ще щось вказати так а що вказувати якщо я все вказав
-
У вас там не должно быть пробелов в датах, даже недели, если в какой период не работали, указывайте эти даты и пишите безработный
-
Всім дякую 👍🤜
-
Доброго дня, в загальному дивно бо субота-неділя вказано що зачинено, може спробуйте подзвонити туди і уточнити чому вам неділю назначили
-
Ребят, что нужно писать там, где галочки?
-
Вы это бесплатно делали в онлайне или ходили куда-то в бюро?
-
Дзвонив номер цей невідповідає
-
Ребята а подскажите где купить дешевле авиа билеты для семьи 2взрослых 1ребенок 4года второй 6месяцев, примерное получение виз август, в ожидании бесплатного рейса но мало ли его не будет понимать хотелось бы минимальную стоимость с Вроцлав/Варшава в Ньюфауленд
81005/286315