UA to Canada CUAET
-
Мы сдали биометрию и ещё ничего не получили.
-
t.me/dopomoga_ua_ca/222
-
Тогда ждите аппрув Вашей биометрии и запрос паспорта или фоил-лесс без этих этапов Ваш паспорт никому не нужен
-
У вас мабуть є проміжки часу між роботою (місяць прийняття і місяць звільнення з роботи мають проміжок). Краще писати так, щоб проміжків не було. Тому що запитую одразу скільки часу були безробітні.
-
Подскажите по стране рождения для тех, кто родился до 91г., все таки лучше указать СССР, и гражданство с 24.08.91 или писать Украину, и это не ошибка? Или на это обращают внимание?
-
Доброго дня ! Не знаю, чи можна тут таке писати , чи ні та все ж ) Якщо комусь потрібна допомога в заповненні заявки , або повне її заповнення включно з записом на подання біометрії (ви мені надаєте тільки всю необхідну інформацію) звертайтесь будь ласка в приватні повідомлення !🙂🙂🙂
-
Пишите Украину
-
Обов’язково має бути лист підтвердження про здачу біометрії. Телефонуйте і дізнавайтесь. Там наплив шалений, можуть бути затримки.
-
Неможу зареєструватись на біометрію у Львові
-
Просто на будущее хочу понять как лучше сделать. Потому что в Финляндии долго вклеивают. Может лучше отправить в другое место
-
Странно, почему же это
-
А коли її закривають?
-
На мою думку, таким (хто отримав російський паспорт, внж і т.д.) взагалі варто заборонити виїзд по програмам створеним для українців, які потерпають від війни розпочатою рашкою.
-
Я виїхала за 10 днів до війни з дитиною а чоловік ( він іноземець) якимось чином 24 лютого за три години до початку війни По всьому світу вже тоді думали що в нас почалась війна , і мене з початку лютого йорданська рідня чоловіка вмовила поїхати з дитиною з країни … а чоловіка просто врятували обставини , так як він і не хотів їхати і не вірив що війна буде Дуже багато людей тікали від війни ще до початку Я дуже хвилювалась коли вже на початку лютого бачила в новинах як ті депутати котрі кажуть що «войни нє будє» вивозили своє майно та сімей з країни 😒
-
Всем привет! Подскажите пожалуйста, биометрию сдал 18 дней назад, в аккаунте отображается подтверждение и дата того что биометрия сдана, присвоен номер сдачи биометрии. Но письмо Biometric validity letter не пришло, означает ли это что IRCC ещё даже не рассматривает мой кейс?
-
Подскажите пожалуйста, если родители граждане Украины а дети в возрасте 22 ; 17 и 13 лет имеют украинские свидетельства рождении, но не получали паспорта Украины, возможно ли получить CUAET?
-
Нам тоже такого не давали , это ничего страшного ?
-
конечно
-
Так звісно
-
слоти всі білі мість нема я вже пробую від 13 числа рано вечір немає різниці мість нема слоти всі білі я навіть пробував з різних браузерів і навіть з телефону така сама ситуація.
81233/286306