UA to Canada CUAET
-
А коли її закривають?
-
На мою думку, таким (хто отримав російський паспорт, внж і т.д.) взагалі варто заборонити виїзд по програмам створеним для українців, які потерпають від війни розпочатою рашкою.
-
Я виїхала за 10 днів до війни з дитиною а чоловік ( він іноземець) якимось чином 24 лютого за три години до початку війни По всьому світу вже тоді думали що в нас почалась війна , і мене з початку лютого йорданська рідня чоловіка вмовила поїхати з дитиною з країни … а чоловіка просто врятували обставини , так як він і не хотів їхати і не вірив що війна буде Дуже багато людей тікали від війни ще до початку Я дуже хвилювалась коли вже на початку лютого бачила в новинах як ті депутати котрі кажуть що «войни нє будє» вивозили своє майно та сімей з країни 😒
-
Всем привет! Подскажите пожалуйста, биометрию сдал 18 дней назад, в аккаунте отображается подтверждение и дата того что биометрия сдана, присвоен номер сдачи биометрии. Но письмо Biometric validity letter не пришло, означает ли это что IRCC ещё даже не рассматривает мой кейс?
-
Подскажите пожалуйста, если родители граждане Украины а дети в возрасте 22 ; 17 и 13 лет имеют украинские свидетельства рождении, но не получали паспорта Украины, возможно ли получить CUAET?
-
Нам тоже такого не давали , это ничего страшного ?
-
конечно
-
Так звісно
-
слоти всі білі мість нема я вже пробую від 13 числа рано вечір немає різниці мість нема слоти всі білі я навіть пробував з різних браузерів і навіть з телефону така сама ситуація.
-
Мне нужно поменять данные анкеты, пишу в кризис форму, какие данные указывать Анкета была на всю семью, аккаунт зарегестрирован на отца, а данные надо поменять у ребенка В форме указывать данные ребенка или владельца аккаунта?
-
На Cuaet реєструвався один раз все ок до моменту коли дав паспорт на вклейку візи до Варшави здав паспорт все ок. Через пару два тижні на пошту приходить validity of your biometric information з іншим Application No W3*******4. Наступного дня на пошту приходить документ IMM5812 (10-2021) E GCMS віза Permit-WP і номер Аpplication W3***4. Хоча всі документи раніше були з номером Application N. V4001. Тепер мене це турбує
-
Підкажіть, хто переробляв запит на паспорт на фоіл лес, скільки часу зайняло?
-
Що ви маєте наувазі переробляв?
-
Привіт. Хто скільки по часу моніторів сайт щоб записатись на біометрію у Львові? Цікаво чи це реально взагалі
-
а куда детям визу поставят, если у них нет украинского загранпаспорта?
-
Все хорошо, документы доходят.. W - work visa, V - visitor visa
-
В паспорт родителю, в который они вписаны
-
WP це робоча віза?
-
Маріна дякую
-
Всім привіт. Хтось здавав біометрію в Варшаві ? Як все проходить ? Приходиш з паспортом і ?
81244/286306