UA to Canada CUAET
-
Доброго всем дня. Подскажите пожалуйста, как перевести леньги с карты Приват24 на карту канадского банка?)
-
По внутрішньому вже не в’їдете. Особисто спілкувалася з польською Страж Гранічна.
-
підкажіть будь ласка , я невакцинована , зробила плр тест на 72 години , зараз заповняю arrivecan , і ось, що вибило ,що мені тут вказати ?
-
Також цікаво ! Чи можна або як можна перевести
-
я незнаю я моніторю від 12.00 аж до цього часу вільних дат нема я незнаю як могли бути вільні дати
-
Навіть, якщо я з зони бойових дій? Тобто навіть винятків вже немає?
-
Наразі, міжнародні перекази забороні в приваті, моно і тд Згідно постанови НБУ.
-
Хіба маєте документальний доказ. І то це не факт. На кого потрапите.
-
Есть люди которые воспользовались бесплатными билетами от miles4migrants.org и улетели уже?
-
Я так само
-
На почту пришло сообщение что нужно подтвердить свое присутствие в визовом центре Когда захожу по ссылке Ошибка
-
в мене вже немає сил я цілий день моніторю результату нема 😔
-
Может есть и проще варианты, но поищите по таким словам как: Payoneer, Wise
А, ну есть и свифт да
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, чи можна летіти по простроченим дитячим загранам через Туреччину та інші країни ЄС , маючи одноразовий в’їзд до Канади?
-
Я это письмо заметила только через несколько часов после сдачи биометрии, следовательно это не играет особой роли.
-
Разовый въезд и 10-летняя виза - сам выбираешь или это решает визовый центр?
-
Визовый
-
Або до кінця дії паспорту
-
Візу дають до кінця терміну дії вашого паспорту Фоіл лес - електрона одноразова віза на виїзд у Канаду, але з ним після приїзду можна також вклеїти візу в паспорт ( в основному з ним їдуть,якщо не хочуть довго чекати на вклейку) Рішення надіслати або запит на вклейку або електронний варіант приймає візовий центр, але в разі чого можна запросити і те і те( запросити фоіл лес, якщо прийже запит на вклейку або навпаки)
-
Всем привет, кто знает, как записатся на сдачу медкомиссии в Варшаве?
81758/286118