UA to Canada CUAET
-
Я уже бросил это дело..
-
Як я і думала, є певний алгоритм, як можна потрапити в запис дати на біометрію. По Львову. Є ще вільна дата на завтра 19.07. Тепер як я попадаю: на телефоні відкрила сторінку з точним часом по Києву до секунд. І , наприклад, рівно о 11.59.58 натискаю на клавішу, після якої з'являєтья календар. Видає червоним, що слотів нема. Натискаю "back", потім знов захожу на календар і показує зеленим як правило одне вільне місце. І так щоразу. Скоріш за все, там закладено, що на певній секунді години відкривається доступ. Вчорашній день тому приклад. Це зробити можна. Будьте наполегливі і не кидайте.
-
Я бы не спешил делать cuate без острой необходимости. Скорее всего со временем откроется США с подобной программой. Логично все высокоразвитые страны открываются в последнию очередь что бы все именно туда единовременно не хлынули.
-
Бот !!!
-
То і в США візу будуть робити))) одне одному не мішає 🤝😉
-
Но в США не так сложно как здесь! Вчера в аэропорту Ванкувера встретил девушку с двумя детьми, пожаловалась что тяжело им семьёй тут было, уезжает обратно в Одессу, муж остаётся работать.
-
Какой бот)) это логическое и критическое мышление. Бот на такое не способен.
-
Доброго дня. Дитина до 12років не здає біометрику? На неї лист не прийшов. Подавали мама + дитина 11років.
-
Т.е. только перевод, без нотариуса?
-
Нет, не сдает..до 17 лет
-
Не знаю точно, я живу в китаї, був переклад з печаткою наче як агенції
-
Всім тяжко, інша країна, інший менталітет, ситуації різні у людей ! Порівнювати не варто! По швидкості не скажу, я вперше роблю візу 😉
-
С Китая в Канаду ? Зачем ?)
-
Доброго дня) через скільки часу отримали візи після біометрії
-
Скажите пожалуйста, можно ли расплатиться нашими карточками ( например приват банка) с конвертацией ?
-
Добре там де мене нема. В США теж не так солодко, як здається.
-
толко что пришла виза👍
-
Вітаю!)))))
-
Поздравляю 🎉 Помню себя в этот момент)) Несколько дней была эйфория
-
Класс! Поздравляю! Надеюсь, и нам придёт на этой неделк
82265/287117