UA to Canada CUAET
-
Всем привет. Ребята кто в Польше в Варшаве или в пригороде Варшавы? Может кто то подскажет где можно поселиться на месяц пока оформим документы... может кто то сьезжать собираеться или живет в каком то центре для беженцев. Я с дочкой 4 года и котом. Заранее спасибо.
-
честно, я не знаю) я готовился к иммиграции 3 года и копил деньги) у меня каждый шаг (вплоть до что говорить в аэропорту по прилету) был расписан. я вот честно не знаю, как люди сюда будут прилетать с условными 500 долл в кармане
по вашим предыдущим пунктам:
джоб оффер тема классная и но хз, на сколько быстро его сейчас можно получить. там пока интеврью и вот это все (хотя может вы крутой спец, я хз)
конечно было бы желательно запартнериться с волонтореами канадцами, которые смогут вас у себя послеить на первое время. для офицера тоже ок новость будет
а так хз)))) но я знаю одно: в северной америке если ты хочешь работать и нормально жить (желательно с английским конечно) то ты будешь нормально жить. главное не тупить и ебашить. Godspeed✊
-
Сдавала сегодня биометрию в Варшаве. Живая очередь тоже стоит и из нее потихоньку пускают, люди пишутся в список кто за кем
-
Напишите, чем могли бы помочь, что требуется? Мы правда в Монктоне, это Нью-Брансвик
-
Можу підказати блогера, яка зараз в Ірландії і писала про те, як вона там влаштувалась. Трохи не Британія, звичайно…
-
@kosoy007 вот этот человек вроде собирал информацию и собирался туда, думаю сможет вам подсказать) www.gov.uk/guidance/apply-for-a-visa-under-the-ukraine-sponsorship-scheme
-
⚜️Уряд Квебеку уточнив заходи, які будуть вжити для прийому українців.⚜️
Після прибуття в міжнародний аеропорт Монреаля P.E.Trudeau вони будуть направлені до кабінки від квебецького уряду.
Це дозволить уряду встановити прямий контакт, як тільки вони приземляться в Квебеку.
Українці зможуть скористатися тимчасовим житлом, але також отримають допомогу у пошуку постійного житла.
Українці будуть направлені до освітніх послуг для своїх дітей у дошкільному, початковому та середньому рівнях та отримають допомогу в працевлаштуванні, допомогу в інтеграції та навчання французькій мові.
"Уряд уважно стежить за ситуацією в Україні", - сказав міністр іміграції Буле в четвер. "Те, що ми хочемо зробити, — це подвоїти наші зусилля, щоб вжити відповідних заходів, щоб гідно зустріти українців, щойно вони прибудуть до Квебеку".
Міністерство імміграції заявляє, що планує співпрацювати з громадськими організаціями та Червоним Хрестом, щоб надавати послуги, які відповідають потребам людей, які приїжджають з України.
"Українці також матимуть доступ до різних медичних послуг", – додав міністр охорони здоров’я Крістіан Дюбе. "Ми можемо розраховувати на те, що 14 клінік для біженців по всьому Квебеку будуть працювати як перші точки входу до системи охорони здоров'я. Ці важливі спеціалізовані ресурси зможуть адекватно реагувати на потреби людей, яких тут приймуть".
Міністр освіти Жан-Франсуа Роберж зазначає, що його відомство зробить усе, що необхідно, щоб полегшити перехідний період для українських дітей.
"Ми подбаємо про те, щоб допомогти їм, враховуючи їхні можливі особливі потреби", – сказав він. "Звісно, будуть запропоновані послуги прийому, францизації, перекладу та психологічної підтримки".
Телефонна лінія: +1-514-7891866 в Монреалі або +1-833-5561866 деінде в Квебеку електронна адреса: [email protected] - була створена для інформування та підказок для українців, які оберуть Квебек.
-
там на 10лет открывается виза (но не более, чем до конца срока действия заграна) и в течение этого срока можно въехать, насколько я понимаю