UA to Canada CUAET
-
Будь ласка хто реєструє себе допоможіь у Львів зареєструватись бо не заходить користувач
-
Здравствуйте! Подскажите пожалуйста, через сколько времени после получения паспортов в визовом центре присылают письмо с трек-номером для отслеживания статуса?
-
пишите в личку
-
Потрібна допомога. Будь ласка хто відправляв паспорт до Лондону, на кажіть як це правильно зробити. Я в Ірландії, раніше знаю відносили документи у VAC в Дубліні. Чи можна щас так чи треба листа з курєром?
-
На какой адрес отправлять паспорт если здавал биометрию у Варшаве
-
Так, десь з 11:30 були дати з 24 серпня до 10 вересня
-
Щойно на 1 вересня записалися на Львів
-
Скажіть будь ласка куда відправляти паспорт на вклейку, в посолсьтво в Варшаву чи в візовий центр в варшаву
-
Була би знала, що будуть дати на Львів... А так сьогодні їду у Варшаву 😔
-
Підкажіть будьласка як працювати в VFS якщо 5 днів зійшло з моменту реєстрації. Програма не дозволяє створити нов користувача а з попередніми даними каже що невірний пароль або ел адрес Дякую
-
быстрее получите визу чем придёт ваша дата во Львове:)
-
Підкажіть хтось чи правильно я ввів діал код?
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, якщо є запис на биометрію у Краків, а центр закрили, можливо по цьому запису здати у Львові?
-
Подскажите, нужно ли дополнительно подтверждать посещение визового центра после получения appointment letter?
-
В мене така сама ситуація, то якийсь лист приходить, що воно автоматично продовжується?
-
Теж задавалася таким питанням, мені відповіли що ні
-
Нам прислали к вечеру того же дня.
-
Когда сдавали биометрию?
-
Доброго дня, я записаний у Львові на біометрію, але до моменту здачі біометрії мій лист вже буде не дійсний. Це правда, що для українців цей лист не має терміну давності?
-
9.06
83032/287104