UA to Canada CUAET
-
Я задавала подобный вопрос.мне никто не ответил У нас подобная ситуация.безвиз заканчивается в польше 3 сентября А билеты в Канаду на 7 сентября с Франции(((
-
А підскажіть, на кризис просити фоіл треба вже зараз, чи в разі якщо прийде вже запит на паспорт на вклейку
-
Интересно, что за заминка 😏
-
А какой документ?
-
Скажите, откуда дешевле всего лететь в Канаду? Париж?
-
Тут скоріше йдеться про те, що не зможете отримати саме в аеропору, і прийдеться чекати доки вишлють поштою.
-
Та ні, я ще й питав людей, всі зрозуміли так як я, і ніхто не чув про то що все, після березня немає сенсу їхати, це тільки турист, гроші бути туристам в Канаді далеко не у всіх є, та й подавати зараз вже не має сенсу, бо вже черга величезна, не встигне ніхто на ворк перміт Я не вважаю, що треба хвилюватись
-
Вказуєте фактичне місце реєстрації в Іспанії.. Не проблема
-
До нас у Разных знакомых приходили назад паспорта за 7-11 дней , а трек номер - на след день(
-
Безвиз действует не на территории Польши, а по шенгенской зоне. Если у вас закончился безвиз вас не пустят в другую страну шенгенской зоны.
-
Добрий день. Підскажіть будь-ласка в когось був досвід відправки паспортів з України на вклеювання візи?
-
На ворк перміт, люди хвилюються через фразу цю
-
Ну я планую їхати через рік, тому ризикну і розкажу потім вам тут:)
-
Не лякайте людей своїми домислами!!! В чаті вже описували як летіли з пересадкою в Німеччині з використаним безвізом, все було добре
-
Так после марта 2023 электронный ворк пермит, который сейчас получен, будет действовать еще ?)
-
А как же быть в данной ситуации? Я не думаю, что у нас одних подобная проблема. Много людей в ожидании визы в Канаду, потратили свой безвиз🤔
-
В біометріі? Не чула що були відмови Хіба би відбитки погано зчитувались
-
Статистика від людей. Зараз візу вклеюють. Тільки якщо надсилаєте в кризову форму запит, що хочете фоіл лес, то можуть і схвалитм. Але то все займе час і швидше буде вклеїти і мати мультивізу в паспорті
-
Не зовсім зрозумів що таке електронний ВП Його видають при прибутті в Канаду, одразу Хвилювання за то, хто поїде перший раз по цій програмі після 30 березня 2023 Але я вважаю, що дарма, все норм буде
-
Какими домыслами, вы хоть законы почитайте. Или вы думаете раз мы из Украины, то нам можно шастать по теории шенгена как вздумается. Правила 90 дней безвиза никто не отменял. Но последнее слово всегда остаётся за офицером на границе.
83237/286089