UA to Canada CUAET
-
А как же быть в данной ситуации? Я не думаю, что у нас одних подобная проблема. Много людей в ожидании визы в Канаду, потратили свой безвиз🤔
-
В біометріі? Не чула що були відмови Хіба би відбитки погано зчитувались
-
Статистика від людей. Зараз візу вклеюють. Тільки якщо надсилаєте в кризову форму запит, що хочете фоіл лес, то можуть і схвалитм. Але то все займе час і швидше буде вклеїти і мати мультивізу в паспорті
-
Не зовсім зрозумів що таке електронний ВП Його видають при прибутті в Канаду, одразу Хвилювання за то, хто поїде перший раз по цій програмі після 30 березня 2023 Але я вважаю, що дарма, все норм буде
-
Какими домыслами, вы хоть законы почитайте. Или вы думаете раз мы из Украины, то нам можно шастать по теории шенгена как вздумается. Правила 90 дней безвиза никто не отменял. Но последнее слово всегда остаётся за офицером на границе.
-
в случае, если уже нарушен безвизовый режим, как лететь со страны шенгена, рассчитывать на дальнейший запрет на въезд? Юридически да, практически-хотелось бы узнать
-
Кто уже в Канаде? Есть тут такие?
-
Напишите пожалуйста кто отправлял паспорта дело в том что мне немного страшно отправлять паспорт по почте это важный документ очень.
-
Добрый день, подскажите, сколько в среднем времени занимает получение паспорта от данного оповещения?
The decision envelope for your application, tracking ID No. …… has been dispatched from the IRCC Office, to the Canada Visa Application Centre in CVO. Regards,
VFS Global
Я отправила паспорт, они получили и прислали об этом уведомление на email. А через 5 дней вот такое получила. Сколько в среднем ждать?
-
Я відправляла, по Китаю, норм дійшло
-
Скиньте і мені будь ласка 🤝
-
Якщо ви знаходитесь в шенгені нелегально, або ж вже декілька років, то звичайно буде депорт. Якщо пересадка в одному аеропорті то все буде добре, всі розуміють ситуацію.
-
В польщі ви захист чи щось подібне отримували? Маєте якісь легальні документи перебування на територіі шенгену?
-
Добрый день, кто в Бухаресте сдавал на вклейку паспорт, сколько вы ждали? я уже 2 недели жду, это нормально? Спасибо
-
говорят что нормально - сказали от недели до 6ти занимает
-
Тоже интересует этот вопрос
-
Я мабудь щоб пропустила. Першій хвилі людей вклеювади візи до кінця терміну паспорта, потім почати присилати електронні foil-less на 6 місяців. Виходить зараз тільки можлива вклейку до кінця терміну паспорта?
-
Ні, ніяких виплат не отримували. Я була на річній візі( закінчилася на початку цього місяця), а діти були з червоною печаткою в паспортах в очікуванні карти побиту( відмова).
-
Тут не про виплати йдеться а про те чи ви декларували своє легальне перебування У вашому випадку - нажаль не знаю відповіді Все на розгляд прикордонника - можливо при виїзді і заборона на в‘їзд до Зони шенгену
-
Нет. Больше ничего оплачивать не нужно , только курьера обратной доставки
83252/287142