UA to Canada CUAET
-
подаваться можно по свидетельству о рождении, либо вписать ребёнка в паспорт родителя. просроченный паспорт можно продлить.
-
Підкажіть, будь ласка, якщо в курсі, що мається на увазі під «скан паспорта з підписом»? Це має бути перша сторінка паспорта (там де підпис) у форматі пдф? Чи це просто паперова копія першої сторінки, завірена підписом власника паспорта?
-
Дуже вам дякую. Знаю, що можна продовжити паспорт та вписати дитину в паспорт дорослого, проблема з термінами на ці процедури. Є варіант подати дітей по іншому громадянству, так як тато має 2. Чи не виникне питань, якщо батьки подадуться по українському громадянству, батько впише ще одне і дітей також вписати з подвійним громадянством, але паспорта надіслати не українські.
-
можна провезти у спеціальних транспортних кейсах Delta Case чи Peli, їх часто використовують для перевезення техніки
але по ціні це вийде як і та техніка)
-
Хлопці, підкажіть, що це означає, будь-ласка??? Чоловік 2 тижні тому здав біометрію і йому прийшов такий лист на почту зараз. Хвилюємось дуже. Кому таке теж приходило????
-
Он служил или служит?
-
Он в 2014 был призван в военкомате служить.
-
Я конечно бегло глянул, и могу ошибаться, но они хотят деталей где служил, кем и как
-
Спасибо огромное. Я тоже так поняла. А чем это чревато? Могут не дать визу? Кто знает? Кто с таким стыкался????🙏
-
Здравствуйте. Пришло сообщение о готовности паспортов после вклейка визы. Я отправляла на себя и 2 х детей 14 и 9 лет. Одним письмом. Забирать буду в Варшаве самостоятельно.. Подскажите пожалуйста присутствие детей обязательно для того чтобы отдали мой и паспорта детей? Или я могу это сделать одна? Заранее огромное спасибо за ответ. :)
-
Скажіть як проодить карантин в Канаді,для невакцинованих? Дякую...
-
такой запрос часто приходит, в этом нет ничего страшного. просто пишите правду и все.
-
Друзі, як ви записувались на біометрію? Розкажіть🙏🏻
-
Напишите правду, просто с военных больше спрос ибо их сразу подозревают в шпионаже
-
Всем привет получила такое письмо без инструкций По ссылке написано ждать инструкции Что они могут прийти до 6 недель а паспорт надо отправить в течении 4 недель. Что делать ? Ехать туда где сдавали биометрию и спрашивать на месте ?