UA to Canada CUAET
-
Здравствуйте А куда писали?
-
Спасибо большое за ответы ❤️
-
про новий використовувати коли закінчиться старий - якась нісенітниця. у мене одночасно 2 паспорти діючих. головне в'їзд і виїзд щоб був по одному і тому ж документу
@kitya_shweps зі слів ДП документ зараз терміновий роблять рівно місяць. інфо актуальне станом на вчора, Львів
-
Можете дать данные как отправляли? Мне не пришли инструкции по Берлину
-
Добрый день! Подскажите кому то удалось попросить ускорить вклейку визы в паспорт? Может кризис формы есть какие-то
-
Здравствуйте я не могу зайти в свой аккаунт
-
Якщо я особисто відправляю а назад має курєр привезти то всеодно не потрібно 3 і 4 сторінку
-
И Дополнить Свой запрос Такой эрор There were issues submitting your form. • Request failed. Please try again later. Что мне нужно сделать?🙏🏻🙏🏻🙏🏻
-
Доброго дня, не можу зайти на сайт Ukraine VACs у Львові. Чи у всіх така проблема?
-
Здравствуйте Кто делал в Грузии (Тбилиси) биометрию как быстро ответы приходят ? Я понимаю , что скорее это лотерея
-
делали. все быстро. И паспорта отправляют каждую среду на турцию. 16 мая зарегились. сразу на биометрию приглашение пришло. сдали биометрию 7.06. и сприглаение на вклейку.
-
Воювати потрібно комусь)
-
Добрий день! Якщо в особистому кабінеті пише, що «Ми не отримали Ваші відбитки пальців», хоча відбитки здавали. То записуватись і здавати ще раз чи глюк?
-
Дякую) Буду слідкувати.. Поки нічого не має(
-
нет, если вы им напишите, они ответят, что вы (украинцы по программе cuaet) и так в приоритете
-
Чи є можливість записатися на біометрію у Львові?
-
А когда делали?) насколько быстро ?
-
Ну так как сказали мне, так и я пишу. Не знаю, новый со мной, но не использовала его ещё. Хотела бы вот визу в него все-таки вклеить
-
Зрозуміла. Дуже дякую. Тоді продовжую чекати далі.
-
Доброго дня , чи потрібно реєструватися на сайті vfs після отримання original passport request ? Чи просто відправляти паспорт до візового центру ? І куди відправляти паспорт у Польші на вклейку? Дякую
83850/287868