UA to Canada CUAET
-
Вам відповіли вище, що треба зробити для отримання не візи, а SJTD , якщо не маєте закордонного паспорта
І у вас не старий зразок, внутрішній український паспорт
-
Original Passport Request через сколько дней может прийти foil-less visa ?
-
Добрый день. Может кто-то летел с Катовице в Торонто с пересадкой в Варшаве? Отпишитесь в ЛС, хочу узнать хватило ли времени на пересадку
-
Ось такий документ Ви отримаєте.
-
Добрый день! Подскажите пожалуйста, на почту пришло письмо со следующим текстом: The decision envelope for your application, tracking ID No. has been couriered from the Canada Visa Application Centre, Canada Visa Application Centre, Warsaw on Wed Jul 20 2022 via courier partner. Please use Tracking id. or the AWB number provided to track the shipment on the courier partners website after 24hrs. Не до конца понимаю что это значит и какие мои дальнейшие действия?
-
Доброго дня, хтось відправляв паспорт на вклеку у Гаазі? За скільки днів отримати паспорт назад? Бо я виїзджаю з Нідерландів 29го та не знаю чи встигнуть мені віддати паспорт.
Чи було б розумніше здати паспорт у іншій країні та взагалі чи можна так?
-
Ось дурні працюють у видовому, я питав, чі потрібно ще щось тому тому що в мене внутрішній паспорт - нічого не потрібно сказали, тільки паспорт і все. Не знаєте, що робити зараз?
-
Треба забрати звідти та відправити знову:
- Два фото 5*7
- Original Passport Request
- assets.ctfassets.net/xxg4p8gt3sg6/2G0GtF7WPLvzToKOfompkv/c03d754f3eaf210cf115e35a9bfd096b/VFS-ConsentForm.pdf
Тільки SJTD інколи виготовляється трошки довше аніж звичайне вклеювання. Просто майте на увазі, якщо більше займе часу. Хай щастить🙏
-
Тоді я навіть не знаю, така собі лоторея, десь 100 з гаком тисяч на розгляді я так розумію