UA to Canada CUAET
-
Цей чат як раз і є для таких речей....люди різне питають, не всі такі "розумні"як ви
-
Не знаю кто сколько ждёт вклейки, но нам быстрее было поехать в мексику и вклеить там, заняло ровно 24 часа и билет от туда в Канаду есть за 130$
-
Себе не забудьте) більше нічого, окрім перерахованих
-
Чисті руки)
-
Доброе утро! Подскажите, пожалуйста, при условии доставки паспортов после вклейки курьером (Варшава), можно ли другого человека указать получателем? Или если себя, то какой документ предъявить для подтверждения личности, если сам документ у курьера в руках в конверте?
-
Всім привіт (інформація для 🇺🇦) . Хто хоче візу в Канаду на 10 років? 🇨🇦 Пропоную консультацію, а також допомогу із відкриттям візи за програмою CUAET для українців. Даю гарантію, що отримаєте візу! Я знаходжусь в Парижі, але можемо співпрацювати на відстані. Якщо цікавить, то пишіть одразу в приват.
-
Добрий день, підкажіть будь ласка, яка ситуація з ковідом, чи потрібно вакцинацію щоб полетіти?
-
Можете написать объяснительной письмо, приложить документы, если есть, почему не можете найти отца.Нам одобрили визу без разрешения.Но у нас немного другая ситуация
-
Здравствуйте! Поделитесь опытом пожалуйста. С момента сдачи биометрии и до момента подтверждения паспорта на сдачу для вклейки- сколько максимально прошло время?
-
Вітаю всіх з добрим ранком! Читаю повідомлення і починає турбувати питання: скільки коштів треба мати, щоб вдало завершити розпочату іміграцію?) Прилетиш в канадський аеропорт, і куди діватись, що робити далі? Пишуть, що житло дорого коштує. Не під тином же залишатись... Чи роботу починати шукати з можливістю надання житла? Лякає мене це все, скільки питань, і немає з ким порадитись, чужа країна, хто тобі там що підскаже...