UA to Canada CUAET
-
слідкуйте за чатом, коли з'являються вільні місця - зазвичай тут повідомляють. позавчора було багато відкритих слотів, хто мав бажання, той записався
-
Дякую
-
так
-
Доброго дня. Ворк перміт до березня 2023? Чи можна пізніше отримати при в'їзді?
-
За гроші місця знаходяться
-
то в сенсі преміум серсіс чи просто на лапу комусь? )
-
Доброго дня. Скажіть, будь ласка, чи нормально що запрошення на біометрію приходить пізніше? Бо чоловіку прийшло в той же день, а мені вже другий день нічого немає
-
Це як?🤨
-
Просто комусь)
-
Хто кинув карту побиту, вона йому пропала вже на даний час і поїхав у Канаду у тих у кого не пропала не відзивайтеся
-
Добрый день, скажите пожалуйста если я лечу а Виннипег с пересадкой в Торонто и я не вакцинированный мне нужно будет проходить карантин в Торонто или меня пустят на рейс в Виннипег без карантина ?
-
Добрый день есть вопрос,ни как не можем закончить визу ребёнку ,пришло письмо где было написано отправить фото и документ который пришёл ,в ближайший визовый центр мы послали его письмо пришло обратно,в этоге взяли сами поехали нам сказали что бы обратились в посольство Канады в Вене ,возможности щас поехать отдать письмо нету ,как можно из словакии выслать письмо с фотографиями ребёнка и документом в визовый центр Вены