UA to Canada CUAET
-
Я думаю тоді, Ви самі добре повинні розуміти саму ситуацію і відповідь на неї) Поки закриті кордони для чоловіків - ніяк. Тільки якщо маєте законні підстави, які перераховували вище. Або просто чекати відкриття кордонів чи розширення списків дозволених до виїзду)
-
Здравствуйте! Подскажите пожалуйста до какого года дают Work Permit? Может есть официальная инфа
-
Здравствуйте, мы подались на cuaet, сдали биометрию и уже отдали паспорт на вклейку, а когда придёт work permit или его нужно где-то запрашивать?
-
То есть если я поеду в Канаду через год, то ворк пермит дадут? И он будет действителен на три года Просто, кто то писал, что его официально дают до марта 2023 года
-
Work permit вам видасть візовий офіцер в акропорту Канади, без нього не виходьте
-
Дякую
-
Друзі, хто яку провінцію і місто вибрав для себе? Хто вже переїхав? Чим керувалися, вибираючи саме цю провінцію?
-
Скажите пожалуйста кто знает, в течение какого времени нужно забрать паспорт с вклееной визой из центра VFS?
-
Думаю дешевше буде купити в Канаді рояль ніж з України везти 🥲 якщо мова йде не за стенвей 😅