UA to Canada CUAET
-
У вас фамилия мужа ?
-
Добрый день, кто получал SJTD документ, вам приходили какие либо сообщения(сколько его ждали), а то здали паспорта на нас с мужем, а на детей SJTD визы делали, так вот по нам паспорта готовы пришло сообщение, а по детям тишина(было только сообщение что они доставлены в IRCC).
-
Отримала сьогодні візу, заявку заповнювала 23.05, біометрію здавала 03.06 в Празі. Прийшов реквест на вклейку візи.
-
Як перевірити чи відіслали паспорт з Варшави кур'єром?
-
Через місяц після сдачі біометріі )
-
☺️ дякую величезне. Ви мені дуже допомогли👍
-
Анкета‼️‼️‼️
Підкажіть, будь ласка, анкету на Канаду заповнити окремо на кожного члена родини чи можна одним основний заявник і створити family group? Бо прийшло запрошення на біометрію на моє ім'я, як на основного заявника., а чоловік і діти не вказані))
-
вопрос 1: Подскажите, пожалуйста, моему мужу и сыну ( они украинцы) одобрили визы. Могу ли я отвезти их визы в соседнюю страну или только почтой осуществляется доставка?
Вопрос 2: У сына ( 8 лет) в сентябре 2022 заканчивается загран паспорт. По закону украины действие паспортов продлевается сейчас на 5 лет. Сможем ли мы его заменить уже на месте, в Канаде?
-
Дякую, тобто те, що я заповнила family group -цього достатньо бо там лише загальна інформація про членів родини? Ніде не можу знайти інформацію: треба на всіх окрему анкету заповнювати чи підходить ця family group.))де я є основним заявником.ДОПОМОЖІТЬ.. 🙏
-
Відправте його по вайберу або по елект пошті , і файл зменшиться в розмірі! А потім переведіть в потрібний формат!