UA to Canada CUAET
-
По різному. Комусь через 2 години, комусь через день, а декому тиждень.
-
Це правда що в онтаріо ті хто приїздить по CUAET виплачують 3000 канадських 💲💲💲
-
После 61 года не надо здавать биометрию,маме сразу придет запрос на вклейку визы
-
У сына ( 8 лет) в сентябре 2022 заканчивается загран паспорт. По закону украины действие паспортов продлевается сейчас на 5 лет. Сможем ли мы его заменить уже на месте, в Канаде? и все ли будет в порядке с выездом? 🙏🏻
-
3000 одноразово виплачують усім, хто заїхав по cuaet. І 1500 на дитину, незалежно від провінції.
-
А дякую. А час коли прийде запрос га вклейку візи я так розумію залежить від того коли вони вже розглянуть її кандидатуру?
-
Так,буде скоріше за вас розглядатися .
-
После био на почту прийшло такое сообщение Поэтому номеру можно отследить в какой стране россматривают заявку?
-
Я вообще не переводил и все норм (муж ,жена ,ребенок )все граждани Украины
-
Свід про шлюб і народження не перекладали? У мене чоловік іноземець, але всі документи українські, теж подала без перекладу, тепер переживпю
-
Добрий день. Підскажіть будь-ласка як в Канаді виглядають рекомендаційні листи від попередніх власників квартир? Чи є якісь шаблони і чи по ним потім реально телефонують і питають щось чи ні? Нлектронная чи паперова версія? Можливо в когось е приклад? Дякую 🙏
-
Я тільки свідоцтво про шлюб перекладала, але там також у графах переклад був
-
Підкажіть, будь ласка, як відправити паспорт дитини на вклейку візи? Окремо чи зі своїм паспортом? Consent form заповняти від свого імені чи від дитини (17 років)?
-
Добрый день. Подскажите, кто сталкивался? Сыну 17 лет. Школу в Украине закончил. На сколько я знаю- в Канаде нужно 12 лет учиться. Он по приезду идёт опять в школу или не обязательно? Какую отметку ставить- рабочую или учебную?
-
Да ,вы в анкете указываете инфу о своем паспорте и вам вклеивают потом визу ребенка и естественно вашу
-
The decision envelope for your application, tracking ID No. 00000000000000000 has been couriered from the Canada Visa Application Centre, London on 2022/07/22 . Please use Tracking id. or the AWB number provided to track the shipment on the courier partners website after 24hrs.
А куда они номер для отслеживания дают? На почту должно прийти?
-
Вклеивают визу вашу и детей в один паспорт. Получается несколько виз в одном паспорте
-
Ось тут багато інформації: Pets to Canada
t.me/petstocanada
-
Дякую!
-
Нет
85406/287279