UA to Canada CUAET
-
Я бы сказал, до последнего оплаченного месяца, но я не разбираюсь особо.
-
ссылка на вебформу в закреплённом.
-
не обращайте внимания. ничего не нужно делать.
-
А кто-то вклеивал визу в Париже?
-
скажите пожалуйста кто получал визу на 10 лет в канаду нужно лично подаваться в посольстве? я сейчас нахожусь в болгарии, думаю ехать в Бухарест
-
всім привіт! а підкажіть, будь ласка, хтось успішно дзвонив до IRCC на канадські номери (в т.ч. з самої Канади)? можете, будь ласка, поділитись, де вам відповідали?
дзвоню на той, що тут, але не виходить додзвонитись, відправляють на веб форму: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/contact.html#contact-phone
-
Подскажите пожалуйста, возникнут ли проблемы если создать новую анкету ? Старая анкета существует, был записан на сбор биометрии но не успел на назначенную дату, и потерял пароли от почты через которую регистрировался на vfs, по этому хочу создать новую анкету на IRCC.
-
дослушайте до конца, информация о вебформе всегда звучит перед соединением с оператором. вы звонили в рабочее время?
-
Я дивитись відео на ютубі, там було сказано: дивитися на сайті vfs, там в деяких країнах написано за паспорт, в деяких за конверт. Та де за паспорт- платити за кожен, там де за конверт - можна один платіж за декілька паспортів. Але у нас вийшла історія, що написано ща конверт, а потребували в Румунії за кожен паспорт. Тому я раджу написати на електронку саме того офісу vfs, куди відправляєте, та спитати у них
-
Заповнити всі проміжки, які є
Якщо робота та навчання одночасно, то
період навчання вказати, як безробіття (хоч пише, що так не треба) зсунути дати навчання та закрити проміжки між вступом з бакалавріату на магістратуру (закінчила бакалавра 07, а вступила на магістра 08, наприклад)
Мій приклад: Навчання: 2016.09 - 2017.06 (забрав документи) 2017.09 - 2021.08 (інший ВНЗ) 2021.09 - ongoing
Робота: 2017.01 (з моменту 18-ти річчя) - до 2020.11 (дійсно початок роботи) — безробітний 2020.11 - ongoing — робота
Дату університета трішки посунув, щоб пропустило, також додав безробіття, хоч і навчався у той момент
-
Подскажите пожалуйста, заполнила анкету, пришла биометрия, но показывает не visitor visa, а work permit, как то можно поменять, проблем не будет?