UA to Canada CUAET
-
Я тоже вакцинирована) но у нас был необходим тест. Сейчас ситуация могла измениться. Если в приглашении на биометрию и сайте визового центра не пишется, значит не надо. Но если есть - то лучше заранее его сделать, чем не попасть. Меня тогда в простой маске не пустили, но я успела рядом купить ffp2.
-
Что такое ffp2?
-
Здравствуйте. Хочу перенести запись на биометрию в Варшаве и пишет, что запись не найдена. Ввожу все верно. У кого-то так было?
-
Маска
-
Можливо хтось знає , якщо людина має внж по 24 параграфу в Берліні, чи можна подавати док на візу CUAET , чи можуть відмовити?
-
Тепер можливо записатися на біометрію лише через оператора, як мені пояснив оператор vfs, бо система двічі не дає можливість запису.
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка як краще вийти із ситуації. Заповнювали дані про роботу згідно з трудовою книжкою, але там був період без запису про трудову діяльність, відповідно, вказали, що людина в даний час домогосподарка, але насправді в цей час на людину було зареєстровано приватне підприємство, про що в трудовій книжці інформації немає. Анкета відправлена. Як краще поступити в даній ситуації?
-
Можливо хтось чув або знає чи необхідно пройти тест для виїзду в США
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка куди звертатися якщо досить не прийшов паспорт з вірою, і місяць тому відправили паспорт, але не прийшов лист що в посольстві отримали наш паспорт. Підкажіть будь ласка куди писати листа в такій ситуації, дякую. 🏆🎖
-
Так! В листі зазначте, що в період з …по… в анкеті зазначено домогосподарка, разом з тим, в цей період ви були зареєстровані як фоп, проте не працювали і запис в трудовій книзі відсутній ! Якось так! Можете прикріпити витяг з реєстру! Якщо ви вже не фоп , то додайте витяг , що припинено діяльність