UA to Canada CUAET
-
Не все так як як здається, я був цим питанням цікавився, в юристів є офіційні трактування різних законів і конституції, так ось стаття 4 конституції про єдине громадянство розповсюджується на області України, тобто не може бути громадянства львівської області або певної адміністративної одиниці, лише одне громадянство України на українську територію, і ніякого впливу на отримання громадянства іншої країни вона немає. На рахунок статті 1 19, згідно конвенції ООН людина не може бути без громадянства, підставами для втрати громадянства може бути набуття громадянства іншої держави, тобто відмовитись від громадянства людина без громадянства не може, по закону, а ця стаття якраз дає таку можливість, тобто вона є відображенням вимогам ООН и не є наказова, типу взяв громадянство іншої країни то в тебе можуть забрати українське, ні це не правильно. Тому нема питань на даний момент з подвійним громадянством.
-
Доброго дня, підкажіть будь-ласка, якщо оформлюю заявку для себе і для мами, то вказую, що подача як сім'я, чи все таки подавати по одній особі. Дякую за відповідь.
-
Подскажите пожалуйста , есть кто из мужчин пересёк границу в сторону Украины после 24.02? Тоесть с Европы в Украину
-
Подскажите пожалуйста а разрезать pdf файл общий на отдельные документы тоже можно в acrobat pro? (прислали сканы одним файлом…)
-
У моей мамы такая ситуация, она подала с заканчивающимся паспортом, и получила соответственно до конца действия паспорта, уде есть новый, но визовом центре говорят чтотнадо теперь переподавать документы, иди продлевать в Канаде, а в Канаду мама не успевает выехать до конца действия старого паспорта, будет переподавать
-
Ви все це розповідаєте юристу, тому не витрачайте енергію дарма і думайте що хочете.
-
Я радий)))) ну інакше як люди ходять з подвійним і ще границю перетинають, на державних посадах працюють, мабуть просто всім везе.
-
Як не відправляють?а якщо я оплатила кур'єра по Польщі?
-
Не знаю, тот человек, который там забирал всех на биометрию, он и консультировал, сказал, что назад не отправляют
-
Не знаю, может быть у них там что-то поменялось. Но вообще отправляли. Нам недавно пришло сообщение , что отправлено курьером.
-
Всим привіт, вчора приїхав в Канаду (Торонто). Намагаюсь вибрати мобільний оператор, може щось підскажете, хочеться почути вашу думку особливо тих хто вже тут.
Мої критерії: ⁃ Передплата ⁃ 10-20 Гб інтернету ⁃ Гарне покриття, для майбутніх подорожей за місто ⁃ Hotspot capability. Було б гарно мати але я дивлюсь що ціни з такаю опцією значно вище тому це опціонально ⁃ 4g LTE мені достатьно якщо він працює так же добре як і в Україні
Що я вивчив з сайтів операторів: ⁃ Rogers - самий дешевший 85$ за 25 Гб. Бачу ще 55$ за 8.5гб але схоже без хотспоту і без 5г ⁃ Bell - також 85$ за 25gb з 5G і хотспотом. І 55 баксів за 4г, без хотспоту але 10гб(в роджері 8.5) ⁃ Fido - 15 Гб за 60$, 4g але без не знайшов інформації чі є можливість hotspot? ⁃ Telus - 8 Гб 4g за 55$. Не зрозуміло чи є hotspot ⁃ gophonebox - 45$ за 15 гб. Побачив в якомусь відосі про цю компанію(начебто перепродають роджерс для студентів по вигідним цінам) але мені здається що це якийсь ноунейм
Ще я був приємно здивований що роумінг водафону тут (принаймі в Торонто) працює дуже добре. Тому ще розглядаю опцію використовувати дату з роумінгу 3$ за 5гб 😂
З радістю вислухаю ваші рекомендації:)
-
Скажите, что стоит исправить в заявке?