UA to Canada CUAET
-
Термін виготовлення паспортів зараз 1-3 місяці - при оплаті як терміновий
-
Мені сказали місяць терміновий
-
Здравствуйте. Если подаемся всей семьёй в одном деле нужно ли заполнять IMM5476?
-
І мені сказали, проте люди кажуть, що чекають більше, та і персонал ДМС тепер відповідає - що термінів немає😭
-
Термін виготовлення термінового зараз від місяця, а реально по півтора-два люди чекають... Це на півтора-два місяця затягування питання з подачею анкети і т.д., навіщо, якщо модна вписати дитину у свій паспорт?!
-
Можливо можна за кордоном в посольстві зробити швидше? Я знаю в Китаї люди нові паспорти швидко отримували
-
Ось цього не можу сказати( Як мені сказали, то лише один завод в Україні виготовляє паспорти, а зараз навантаження надвелике і тому такі терміни.
Знаю, що є підзрозділ ДМС у Варшаві, який робить такі ж послуги, як і в України, але там терміни виготовлення ще більші.
Якщо замовлення паспорту в посольстві виготовляється не нашим заводом, то думаю, що термін менше.
-
У кожного життя своє….Робила термінові паспорта собі і дітям наприкінці травня в Паспортному сервісі у Києві. Зайняло 2тиж.
-
Вам дуже пощастило!
-
Добрый день! Может кто-то в курсе. В Кишинёве можно лично относить паспорта на вклейку?
-
Відсутність у дитини свого паспорта може затягнути розгляд анкети на 3 міс
-
Здравствуйте , скажите пожалуйста были ли случаи отказа в визе по отой программе?
-
Доброго дня, хто володіє інформацією, підскажіть будь ласка, якщо я лечу до Канади, не планую лишатися у Варшаві, пєсєля не маю, в мене донька 15 років, треба зробити вакцину,є десь безкоштовні місця,а якщо платні то скільки і де?
-
Кто нибудь подавал паспорт с девичей фамилией?
-
Добрый день! Подскажите, пожалуйста, в каком банке лучше счёт открывать в Канаде?
-
Можно.
-
Чому це? З чого ви взяли, якщо це офіційний документ?!
-
Скажите пожалуйста если есть вакцина которую делали 5 января она будет ли действительна ?
-
Спасибо! А подскажите нужно предварительно записаться?
-
Вакцину просто показать в приложении (с qr кодом) той страны, где я ее сдавал?
Post 86121 of 283957