UA to Canada CUAET
-
Да, писала, сыну фамилию с ошибкой написала, они исправили
-
Можете показать, где это написано. Нам пришел фоил Лиз и никаких временных ограничений по вклейке нет в тексте письма
-
То что отдельно надо за каждый паспорт , это точно, а насчёт суммы, смотрите на сайте vfc, там есть сумма по одной стране, а есть между странами
-
Спасибо, это как раз и интересует, получили фоил лесс 2 месяца назад, а сейчас только отправили на вклейку
-
Доброго дня! Хто останній раз реєструвався на біометрику у Львові? Коли саме? Бо я щось тиждень моніторю, не можу зловити той момент коли там є вільні датм
-
Добрый день, кто летел на west jet? Если допустим будет одна дополнительная сумка, небольшая по размеру как ручная кладь, нужно за неё платить?
-
Вдалося минулого тижня зареєструватися на вересень. Тут в чаті хтось написав що відкрили багато слотів. Тому слідкуйте за чатом і самостійно теж моніторте. Я прям надію зареєструватися втратила, бо кілька разів ловила момент що зявлялося місце, але дууууже швидко зникало.
-
Уже на вересень😳 а якого дня ви зареєструвалися? І на яке число вже?
-
Доброго дня! Дуже прошу про допомогу 🙏 інформації в інеті багато і вся вона різна. Які потрібно документи прикриплювати, окрім загран, I'd карти, довідки до паспорту, свідоцтва про шлюб? Та які доки потрібно перекладати? Бо я вже хотіла Інн прикриплювати, а мені сказали, що не потрібно... Чи потрібно водійські права прикриплювати, дипломи? Також одні казали, що потрібна виписка з банку, але якщо там же обіг коштів в грн не в долл. то що це їм дасть, чи взагалі це потрібно робити??
-
Минулого вівторка, місця десь о 12 відкрили і десь за 30 хв вже все розібрали (але мін вибір був). 9 вересня здача біометрії...