UA to Canada CUAET
-
Прийняли. Був один день і один час
-
ви не розумієте різницю
коли реєструєте біометрію можна зареєструвати 1-5 людину разом на 1 годину та час
але кожного вводиться
а так, щоб хтось зареєструвався і ви з ним під шумок прийшли то ні
-
Vfsglobal.com/en/individuals/contact.html там обираєте країну де ви і країну Канаду, і вам видадуть адресу підтримки, бо різні країни різні імейли
-
Спасибо В другой группе написали что он сгорает, вот я и решила уточнить
-
такая же ситуация, только с 20.07
-
Не обов‘язково
-
Добрый день Подскажите пожалуйста Я в Словакии , получила письмо о запросе паспорта на вклейку А можно вклеить только в Варшаве Кто может подсказать как оправить его туда и как забрать Не могу разобраться(😒
-
Здравствуйте! Адрес визового центра в Гааге, куда отправлять паспорта на вклейку Parkstraat 99?
-
Здравствуйте, а вы в Польше документы подаёте?
-
За 6-3 міс.до закінчення дії паспорту звертатись в консульство України в Канаді для продовження терміну дії паспорту..
-
Ребята подскажите пожалуйста , почему вы решили в Канаду а не в сша 🙏🏼мы думаем между этих 2 стран и не могу определится 😔спасибо что не восприняли в штыки сой вопрос ❤️
-
а які у Вас перспективи на США? яка там программа цікава є з дозволом на роботу?
-
Моя подруга в США жалкує через те, що дозволу на роботи чекати бо зна скільки, і ще й платити за нього. Вони апріорі не хочуть нас там
-
Доброго дня, хто знає підскажіть будь ласка, заповнюю анкету і на етапі де потрібно вказати останні поїздки за 5 років. У мене цілий паспорт забитий печатками до 2017р, після цього року виходить 2 печатки якщо брати термін попередніх 5 років, бо дальше цілий час перетинав кордон з Польщею по карті побиту Правильно я розумію, що всі печатки які до 2017 року не потрібно вписувати, у мене їх там більше як 60шт, щиро вдячний якщо хтось відповість))
-
В США два больших минуса: разрешение на работу ждать 6-9 мес; сложно будет там остаться после 2 лет. Огромные шансы что вам прийдется выехать из страны. Но выше уровень жизни при прочих равных. Если готовы рисковать и пахать - то вам в сша. Канада - вариант более простой и менее рискованный, но соответственно и менее перспективный в плане уровня дохода (тот же дом будет реальнее купить в сша, в Канаде это почти фантастика)
-
Я не рейструвався тут ніколи спочатку писало що я зарейстрований тепер що вислали на пошту а на пошту нічого не приходить і телефон у них не працює
-
Може в когось була така сама проблема: забула пароль від vfs, натискаю на скидання паролю і імейл з відновленням не приходить, на жаль. Чекаю вже добу. Де можна знайти номер їхнього сапорту чи куди звертатись загалом?
-
В США лише через спонсорство,де реально можна отримати дозвіл на роботу на 2 роки,проте немає жодної програми та жодного випадку на даний час хто б реально міг там залишитись легально!Обіцянки адвокатів,що все можливо нічого не варті,можна чекати десятки років..В Канаді можна офіційно легалізуватись та отримати PR,вищий соціальний пакет,навчання,медицина-американці завідують канадцям в цих галузях,освіта на хорошому рівні..Плюс Канада менш криміногенна країна,чим США.Додавайте ще свої плюси😉
-
код може прийти через годину-дві
-
Даброго дня! Сину 14 років. На нього прийшов лист для здачі біо (ч так розумію автоматом), але на сайті вказано, що можна не здавать до 17 років. Можна його не везти?
87709/286901