UA to Canada CUAET
-
Моя подруга в США жалкує через те, що дозволу на роботи чекати бо зна скільки, і ще й платити за нього. Вони апріорі не хочуть нас там
-
Доброго дня, хто знає підскажіть будь ласка, заповнюю анкету і на етапі де потрібно вказати останні поїздки за 5 років. У мене цілий паспорт забитий печатками до 2017р, після цього року виходить 2 печатки якщо брати термін попередніх 5 років, бо дальше цілий час перетинав кордон з Польщею по карті побиту Правильно я розумію, що всі печатки які до 2017 року не потрібно вписувати, у мене їх там більше як 60шт, щиро вдячний якщо хтось відповість))
-
В США два больших минуса: разрешение на работу ждать 6-9 мес; сложно будет там остаться после 2 лет. Огромные шансы что вам прийдется выехать из страны. Но выше уровень жизни при прочих равных. Если готовы рисковать и пахать - то вам в сша. Канада - вариант более простой и менее рискованный, но соответственно и менее перспективный в плане уровня дохода (тот же дом будет реальнее купить в сша, в Канаде это почти фантастика)
-
Я не рейструвався тут ніколи спочатку писало що я зарейстрований тепер що вислали на пошту а на пошту нічого не приходить і телефон у них не працює
-
Може в когось була така сама проблема: забула пароль від vfs, натискаю на скидання паролю і імейл з відновленням не приходить, на жаль. Чекаю вже добу. Де можна знайти номер їхнього сапорту чи куди звертатись загалом?
-
В США лише через спонсорство,де реально можна отримати дозвіл на роботу на 2 роки,проте немає жодної програми та жодного випадку на даний час хто б реально міг там залишитись легально!Обіцянки адвокатів,що все можливо нічого не варті,можна чекати десятки років..В Канаді можна офіційно легалізуватись та отримати PR,вищий соціальний пакет,навчання,медицина-американці завідують канадцям в цих галузях,освіта на хорошому рівні..Плюс Канада менш криміногенна країна,чим США.Додавайте ще свої плюси😉
-
код може прийти через годину-дві
-
Даброго дня! Сину 14 років. На нього прийшов лист для здачі біо (ч так розумію автоматом), але на сайті вказано, що можна не здавать до 17 років. Можна його не везти?
-
та і я ж про те що в США програми толкової нема
-
Добрый день, подскажите, пожалуйста, что нужно отправлять вместе с паспортом на вклейку (по почте)? Германия
-
Мені прийшов лінк на reset password через 5 годин , хоча він був дійсний лише 30 хвилин
-
Помогите пожалуйста, отправила паспорт на вклейку. Номер отслеживался, а сейчас пишет но фаунд
-
Добрый день, девочки , у кого то был положительный опыт в получении визы, если нет разрешения отца, и вы в разводе, если можете поделитесь опытом. Говорят можно объяснительную написать что связи нет, и тд, но мне интересно загружать это сразу или ждать запроса, помогите по нюансам.
-
Подскажите пожалуйста! Не могу понять где именно вводить номер чтобы отслеживать! Реально не смогла найти как это делается!
-
В мене майже та сама проблема. Я два дні поспіль хочу зареєструватися але не можу бо пише не вірний пароль або імейл. Але вони вірні. пробувала навіть зареєструватися на інший імейл та все одне й теж саме. Натискала забула пароль, приходило повідомлення аж через 5-6 годин та вже не було дійсним, бо цей лінк на reset password працює лише 30 хвилин. Мені здається у сайта технічні проблеми
-
🆘🆘🆘 Срочно нужна помощь!!! Сегодня пришло два запроса: предоставить свидетельство о рождении ребёнка, свидетельство о браке и свадебные фото. У кого такое было?! Ещё написано что нужно предоставить эту информацию до сегодня. Я так понял нужно делать перевод документов?! Я сегодня физически не смогу это предоставить, как быть?!
-
Доброго дня. Я чула що можлива відмова у візі в Канада якщо в тебе була відмова у візі до США. В 2014 році я двічі подавалась на візу в США по програмі Work and Travel і були відмови. Чи вплине це на відкриття візи в Канаду зараз? Дякую
-
Может ребенок летом подрабатывать, но я не нахожу информацию можно ли на CUAET подавать с 14 лет на work Permit? Или лучше не подавать, чтобы не было задержки в выдаче Визы? Или не имеет значения?
-
Сфотографируйте свидетельство одно и другое а так же фото и прикрепите без переводов
-
www.vfsglobal.ca/IRCC-GPTWave1/
87721/287178