UA to Canada CUAET
-
В мене майже та сама проблема. Я два дні поспіль хочу зареєструватися але не можу бо пише не вірний пароль або імейл. Але вони вірні. пробувала навіть зареєструватися на інший імейл та все одне й теж саме. Натискала забула пароль, приходило повідомлення аж через 5-6 годин та вже не було дійсним, бо цей лінк на reset password працює лише 30 хвилин. Мені здається у сайта технічні проблеми
-
🆘🆘🆘 Срочно нужна помощь!!! Сегодня пришло два запроса: предоставить свидетельство о рождении ребёнка, свидетельство о браке и свадебные фото. У кого такое было?! Ещё написано что нужно предоставить эту информацию до сегодня. Я так понял нужно делать перевод документов?! Я сегодня физически не смогу это предоставить, как быть?!
-
Доброго дня. Я чула що можлива відмова у візі в Канада якщо в тебе була відмова у візі до США. В 2014 році я двічі подавалась на візу в США по програмі Work and Travel і були відмови. Чи вплине це на відкриття візи в Канаду зараз? Дякую
-
Может ребенок летом подрабатывать, но я не нахожу информацию можно ли на CUAET подавать с 14 лет на work Permit? Или лучше не подавать, чтобы не было задержки в выдаче Визы? Или не имеет значения?
-
Сфотографируйте свидетельство одно и другое а так же фото и прикрепите без переводов
-
www.vfsglobal.ca/IRCC-GPTWave1/
-
Шукаю інформацію про карантин прилітаю в серпні в 12 ночі в Едмонтон потрібно відбути карантин хто де проходив підпишіть будь ласка
-
"InValidRequest" О_о
-
В Грузии
-
В мене була проблема з оцим сайтом. Тільки коли відкрила саме цю сторінку воно прийняло мене. Portal-Portail.apps.cic.gc.ca воно якось так. З тим сайтом може бути схожа проблема. Якщо ніяк, то напишіть в підтримку, вони можуть на своїй стороні допомогти
-
Где снимите, там и будете жить
-
Всім привіт. Підкажіть будь-ласка. Як відправити паспорт на вклейку візи з Чехії та копії яких документів потрібні ❤️
-
Думаю, що ні, у моєї доньки також по Work and travel була відмова, а тепер в Канаду відкрили. Головне не обманюйте
-
Ну якщо питання було "за ОСТАННІ 5 років" - то 2022-5 = 2017 , все що можна перевірити по закордонному паспорту від липня 2017 і до тепер вписуєте в анкету. якщо кілька поїздок за місяць - то я вказувала кількість поїздок і міста в графі місто
-
Заповнювала анкету і писала все як було. Буду надіятись що все вийде 🤞🏻
-
А как вы думаете если в страны снг выезжали , но в загран нет печати о пересечении , нужно о них писать или нет ?
-
завантажуйте пояснення зразу, бо додатковий запит на документи - це затягування у видачі візи.
@Kroha_Ekaterina просто вказуйте, що були відмови у візі США у відповідному полі, і не заморочуйтесь чи буде вам зараз відмова. окрім візового офіцера цього ніхто вам напевне не скаже
Lana у мене не було такого досвіду перетину кордону,
-
Здравствуйте. Вам ответили?
-
Отправлять в личном кабинете?
-
Пришло письмо на почту The decision envelope for your application, tracking ID No. has been dispatched from the IRCC Office, to the Canada Visa Application Centre in Warsaw. Через сколько можно будет ехать за паспортом? Или он уже там?
87735/286837