UA to Canada CUAET
-
Ну якщо питання було "за ОСТАННІ 5 років" - то 2022-5 = 2017 , все що можна перевірити по закордонному паспорту від липня 2017 і до тепер вписуєте в анкету. якщо кілька поїздок за місяць - то я вказувала кількість поїздок і міста в графі місто
-
Заповнювала анкету і писала все як було. Буду надіятись що все вийде 🤞🏻
-
А как вы думаете если в страны снг выезжали , но в загран нет печати о пересечении , нужно о них писать или нет ?
-
завантажуйте пояснення зразу, бо додатковий запит на документи - це затягування у видачі візи.
@Kroha_Ekaterina просто вказуйте, що були відмови у візі США у відповідному полі, і не заморочуйтесь чи буде вам зараз відмова. окрім візового офіцера цього ніхто вам напевне не скаже
Lana у мене не було такого досвіду перетину кордону,
-
Здравствуйте. Вам ответили?
-
Отправлять в личном кабинете?
-
Пришло письмо на почту The decision envelope for your application, tracking ID No. has been dispatched from the IRCC Office, to the Canada Visa Application Centre in Warsaw. Через сколько можно будет ехать за паспортом? Или он уже там?
-
Подскажите пожалуйста,в каких пунктах вакцинации в Варшаве или Вроцлаве колят Jonhson? Может кто точно знает
-
Я думаю в запросе указано как это сделать ,мне кажется нужно просто отправить как ответное письмо с прикрепленными файлами ,но это не точно .Прочитайте внимательно письмо которое они вам прислали
-
Це певно якесь шахрайське посилання
-
Я дополнительные присылала просто фото. Пришлите так, если уже пришлют запрос на перевод, то сделаете перевод
-
Прийшло на yahoo меньше 15 хвилин
-
Воно якось рандомно працює і скоріш за все залежить від навантаження в конкретний проміжок часу
-
у всех vac lviv не работает?
-
підскажіть мені треба 1 числа бути в німеччині зараз я в польші якщо я зарейструюсь на білметрію в варшаві я ж до першого серпня не встигну вони так швидко приглос мені не дадуть краше вибирати біометрію в берліні так?
-
Въезжали и выезжали из Польши по украинским внутренним паспортам, все норм. Заграны не показывали
-
Доброго дня. Хто може підсказати ссилку на запис на здачу біометричних даних у Львові?
-
docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSctv4difo0gr4gkbs1ZGhriU-Mzu08j3w0t16Q_QicNyoSV8w/viewform
-
Підкажіть будь-ласка, якими мають бути мої подальші кроки?
-
Підкажіть будь ласка,якщо відправили паспорти на вклейку візи у Варшаві,то чи може хтось один з сім'ї забрати одразу 3 паспорти?(чоловік,дружина,дитина) Чи потрібно їхати всім?
87748/287180