UA to Canada CUAET
-
А коли вони подались?
-
проверьте какие письма в кабинете висят. ни разу не видела, чтобы BIL не приходило. обычно люди не замечали писем. и сколько лет заявителю ещё скажите?
-
Кому приходило таке ?підскажіть будь ласка,це як підтвердження біометрії?чи як?
-
Так, можна! Сам носив, все гуд. Реєстрація не потрібна. Береш паспорт, роздруківку із підтвердженням із сайту, конверт щоб скласти все це діло до купи, приходиш, кидаєш у скриньку і чекаєш. Перед тим як кинути, зайди на 2 поверх, і отримай у них лис, де заповниш свої дані, мобілку і тд. Також в конверт це добав
-
Так, це підтвердження біометрії
-
Тільки в прошлу п’ятницю вкинув. Ще чекаю.
Зразу відповім про роздруківку: Роздруківка із сайта, це запрошення на вклеювання візи. Не забудь його! Інакше прийдеться там бігати, друкувати.
-
Тепер чекати на повідомлення про запрошення на вклейку?)
-
Відправити загран можна без проблем, хоч укрплштою на адресу будь-якого центру vfs. Проблема як його звідти забрати(курьєром до знайомого чи посередника, а він вже передає бусіком чи іншим способом). Можна ще через crisis form попросити вислати піврічну foil less візу.
-
Я сегодня чудом записалась в 9 утра. Мониторила с воскресенья, обновляла каждые 10-15 минут. Зашла сегодня по привычке уже и,вдруг, выдало три зелёных квадратика на 28, 29, 30 июля. Я подумала, что галлюцинация, но с пэрэляку ткнула куда попало и конфёрм. И потом всё исчезло. Даже не поняла куда. Через 3,5 часа пришло письмо на почту, оказалось на 30 июля на 9 утра. Но, когда тыкала там был только один слот времени. Видимо кто-то отменил, с утра обновили и я чудом попала на этот момент. Поэтому мониторьте как можно чаще, выходит что такое бывает.
-
Привет, Кто то планирует лететь в октябре в Канаду ? Давайте скооперируемся, мы с парнем живем в Польше
-
Відправити до Канади з України оригінали документів ( дипломи. свідоцтва про народження та інші) необхідно. На Укрпошті відмовили, сказали що тільки нотаріально засвідченні копії можна, бо це заборонено і передбачена відповідальність за порушення. Може є якісь інші варіанти, підкажіть, будь ласка?