UA to Canada CUAET
-
01.08 пару годин та 29.07 пару годин
-
Можна завести самому і забрати
-
Если вы имеете в виду для Визы - мы сдавали
У Канады есть в каждой стране аккредитованные доктора и можно только у них пройти обследование. Смотрите на сайте , выбираете где удобно проходить. Мы сдали анализ крови, мочи, флюорография, осмотр терапевтом. Ребёнок - только моча и терапевт. Плюс подали им справки о вакцинации от ковида.
Они все эти подгрузили сами в систему
-
Спасибо большое) Вот за это и хотела спросить , мы тоже сдали у специального врача , прошёл месяц и нам ничего не прошло . Вот мы и думаем , что не так и куда звонить (
-
Я зловила в 9:50,і то коли зробила запис ,щоб написати в чат вже не було
-
Друзі, такє питання. Подалися на візи усією родиною, одним блоком. Аплікації в процесі. Зараз моя мати також хоче отримати візу. Заповнювати буду я. Мені зробити ще одну аплікацію у моєму особистому кабінеті для мами чи завести для неї окремий кабінет і податися там?
-
В мене була історія з Молдовою - я записалася а приїхати не змогла. Відмінити в особистому кабінеті не виходило. Бо при заповненні номеру запрошення вибивало - такого номера не існує. Я написала електронного листа до віза центру що до ситуації та що перепрошую за відміну . Мені відповіли дуже швидко , також листом, писали про те зо якщо я не з’явилась , запрошення анулюється автоматично. Але згодом , в особистому кабінеті запис таки з’явився, не відмінений. Тоді я зателефонувала в віза центр та за 15 хвилин після дзвінка, запис анулювався і я змогла повторно записатися на іншу дату .
-
Доброго дня, хотів би запитати в тих хто здав біометрію, через скільки часу після здачі, в вашому кабінеті помінявся статус що вони отримали вашу біометрію?
-
Куди саме?
-
Ему же и звонить.
Плюс нам тоже ничего не приходило. Они сами в их систему подгружают.
-
Подскажите, если я заполняю за супруга анкету, то в конце , где подтверждаем верность данных, нужно его фамилию и мы вписывать или мои, как человека, который подаёт?
-
Всім привіт. Хочу розуміти один нюанс. Прийшов мені лист, що моя віза була підтверджена, і є певний перелік країн, звідки можна вилітати без вклеяної візи у паспорті... Тепер прийшов запит на паспорт, де пише, що протягом 30 днів з моменту отримання листа, я б мав подати документи на вклейку. Якщо я цього не зроблю, то заявка буде скасована. Виникає питання. Яка саме заявка? Віза буде скасована чи запит на вклейку паспорта буде не дійсним?