UA to Canada CUAET
-
Нет, там конверт в ящик почтовый бросать надо
-
Здравствуйте .есть ли уже уехавшие с детьми маленькими??
-
Зато в Монреале в среднем 260-300 долларов
-
Я написала в кризисну форму, наступного дня паспорт чоловіка був підтверджений але паспорт дитини поки що ні. Але ми відправляли паспорти до Туреччини, не до Варшави.
-
Ми відправляли через компанію, яка займаються відправкою паспортів до вфс. Коли відправляли мій паспорт, то мені прийшло повідомлення, що мій паспорт отриман. Але коли відправили паспорти чоловіка та доньки, ніяких повідомлень не було. Потім через місяць прийшов лист, що вони підтвердили заявку чоловіка Approved.
-
Доброго вечора,що в таком випадку робити?Це при записі на біометрію
-
Дякую Вам, вчора ходили, то сказали що тільки кур'єром, але так як мама вже похилого віку, то прийняли в неї документи на місці🙂
-
Шановні підкажіть чим SJTD single journey travel document може бути краще за вклеяну візу?
я подався на SJTD бо він на 3 роки і не було закордонного паспорту. Поки чекаю на SJTD мені прислали закордонний паспорт, але він закінчується у лютому 2023.
Тому думаю заїхати у Канаду по SJTD а закордонний паспорт продовжити не змінюючи візу.
Але які можуть бути складнощі і обмеження з SJTD візою яка не прив’язана до паспотра?
-
Привет, кто летит из Грузии и уже готов к вылету, возьмите с собой моих двух кошек я оплачу вам билет до Виннипега. Спасибо