UA to Canada CUAET
-
Ищите в своей почте, если специально не удаляли, то пропасть не должна
-
Щиро дякую
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста, нам пришло письмо о запросе паспорта на вклейку визы, подскажите алгоритм действий, нужно туда записываться как на биометрию, или просто приходить с документами без записи?
-
Потрібно записатись як на біометрію можна по телефону подзвонить в візовий центр і записатись я так робила . Потім роздруковуєте документи і разом з паспортами подаєте в візовий центр. Можна також кур'єром але я незнаю як.
Зберіть документи:
- Паспорт
- Роздрукуйте схвалення візи, наприклад лист з фоіл лесс
- Консерн форм, у вашому випадку перші 2 сторінки
Якщо будете забирати особисто, то все. Якщо назад хочете, щоб вислали, то чек з оплатою кур'єра і зворотню адресу написати
-
Ппивіт всім є таке питання, подались сім'єю на візу але у старшої доньки паспорт закінчується у січні 2023. Тепер думає що робити, якщо оновимо паспорт і він буде інший чи не буде це проблемою потім при вклейці візи?
-
вообще пока всем успешно вклеивают в новые паспорта, насколько я знаю. в аппруве SJTD даже сказано “If since applying for your visa you have either received a new valid passport or extended the validity of your expired passport, you do not require a Single Journey Travel Document and you should submit this new passport to the nearest Visa Application Centre.”
а срок визы больше срока действия паспорта быть не может - это только в США бывает
-
А де можна офіційне пояснення взяти щодо цього куди треба телефонуввти?
-
продлить паспорт штампом можно в ближайшем консульстве Украины, но только если он заканчивается в пределах ближайших трех месяцев. поищите по чату, многие уже ранее отправляли на вклейку новые паспорта