UA to Canada CUAET
-
Ребята, подскажите пожалуста: у ребёнка скоро заканчиваеться срок действия загранпасспорта в сентябре 2022. Виза выдана до того же времени. Получаеться что мой ребёнок может там находиться в Канаде только до этой даты?! Что нужно сделать чтоб продлить срок действия визы в Канаду для ребёнка в этом случае? Я думаю многие с этим столкнулись - дайте совет пожалуста!
-
Добрий день. Поділіться контактом, хто може подати від мого імені паспорта на вклейку візи та забрати його з візою. Тут ділилися контактом у Львові, але я його не можу знайти. Буду дуже вдячна.
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, чи є волонтери або організація, або людина, щоб допомогти зорієнтуватися в Торонто? Ми будемо летіти 28.08 з сім'єю. З Торонто далі ще до Ванкувера, зараз шукаємо білети. Складеість в тому, що ми з тваринками, і будемо дзвонити замовляти білети по телефону. Але є ймовірність, що очікування рейсу може зайняти певний час. Зараз не бачу зручного рейсу на вечір 28.08 (не раніше 22:00). Можливо, що рейс буде вже наступного дня. Отож, питання полягає в тому, як нам переночувати? Чи є якийсь прихісток, можливо? Чи зазвичай люди ночують в аеропорті? Ми перший раз летимо. Плюс одразу з тваринками, тому питаю. Діти не зовсім маленькі, але ж перепочити треба
-
Добрый день, подскажите в течении какого времени нужно сдать паспорт на вклейку визы? В течении 30 дней?
-
Добрый день, cuaet даёт право вести предпринимательскую деятельность?
-
Канал в телеграмме"крысы в Польше"
-
Добрый день, подскажите в течении какого времени нужно сдать паспорт на вклейку визы? В течении 30 дней?🇺🇦
-
Тільки документ підтвердження особи,укр. паспорт