UA to Canada CUAET
-
Добрый день! Подскажите пожалуйста по программе CUAET нужно ли согласие отца ребенка на выезд если я в разводе, отец ребенка иностранец и где находиться я не знаю. Спасибо!
-
нужно
-
В Торонто на території аеропорту є готелі. На рецепшені в аеропорту можна попросити телефони цих готелів щоб забронювати. Як з тваринами не знаю
-
Ребята такой вопрос В анкете нужно писать где я жил больше 6 месяцв Я учился в польше не помню точные даты там перебывания что делать?
-
Вспоминать
-
Подскажите пожалуйста, кто заполнял без загранпаспорта, там где указываете документ "паспорт" и нужно выбрать какой, варианты там regular, Diplomatic, official, service, alien's passport, какой вы указывали?
-
Кто-нибудь интересуется подводным инженером?
-
Обычный
-
Какой из этих вариантов считается обычный паспорт?
-
Regular))
-
Ребята такой вопрос а если я не закончил учебу ее нужно вписывать в образование в анкете?
-
Спасибо
-
Спасибо!
-
Добрый день. Сколько может идти обратно Паспорт после того как Отправлено на вклейку Визы???!??!
-
Доброго дня. Можливо хтось зможе порадити як правильно вписати свідоцтво про народження дітей. Ситуація така, що 2 дітей не мають ще закордонних паспортів. При оформленні анкети спочатку як travel document вписала свій закордонний паспорт. Виникає питання як правильно написати national identity document, саме Document number щоб програма пропустила далі. Бо свідотсвтво пише помилку. Хто вже оформлював дітей, порадьте як записували номер. Дякую
-
Может вы в курсе какие параметры фото нужно сделать ребенку ?? Ведь обязательно фото прикреплять?❤️❤️❤️😊
-
Доброго дня! Будь ласка, хто здавав біометрію у Стокгольмі? Треба декілька питань запитати. 🙏🏻
-
Доброго дня таке питаня заповняю анкету на Канаду І виникли такі питання Якщо я не скінчив навчання треба його вписувати ? І с приводу робіт У мене їх було дуже багато Я їздив на заробітки в польшу це теж треба вписувати?
-
Англійською мовою написано, що
- Все навчання, навіть якщо не здобув ніяку ступінь (починаючи від ПТУ)
- Всі легальні роботи
-
Помогите пожалуйста заполнить
90118/287517