UA to Canada CUAET
-
Просто проживали долго тут детирождены в Турции но есть и гражданство и папорта все есть.нас примут в европу или нет?
-
я вам відповіла, якщо маєте закордонний український біометричний паспорт - то немає проблем з в'їздом до країн шенгену/, інші країни - треба читати правила в'їзду з українським паспортом
-
Доброго дня. Можливо хтось має силки, куди ще можна написати стосовно паспортів. Минуло вже більше як два тижні, паспорти досі не в системі. Буду вдячна за інформацію.
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка чи потрібний дозвіл від батька для дитина 16 років. Виїзд в супроводі матері. Дякую
-
Дякую .
-
Здрастуйте! Подала документи на вклейку візи. Через декілька днів після подачі отримала два листи:повторно Biometric Validity Letter і вперше Original passport request, в якому указано що на протязі 30 днів необхідно надати паспорт з цим листом. Чи необхідно довозити Original passport request чи ні?
-
Варшава
-
Де в Варшаві можна пройти медкомісію
-
Напешить. Я чекала 2 місяці, потім написала. Відповідь прийшла на 2ий день - можливо збіг, можливо заявку поставили в пріоритет