UA to Canada CUAET
-
Написав в особисті
-
Актуальне питання теж
-
Сьогодні хтось зміг подати на біометрію у Львові?
-
Потребую консультації. Я подала заявку на wp від свого імені, в анкеті вказала чоловіка в дітей, як таких, що . Мені прийшло запрошення на біометрію, наступного тижня їду здавати. Питання: членів сім'ї тепер подавати окремими заявками чи як? Чи їм прийде запрошення на біометрію пізніше?
-
А зачем вам это на биометрию, это бланк согласия на обработку персональных данных, это когда паспорта будете сдавать на вклейку визы. Для биометрии вам необходимо пригласительное письмо от IRCC(оно в личном кабинете у вас)и письмо которое пришло после того, как вы записались на биометрию. Вроде все.
-
На кожного члена родини треба подавати окрему заявку
-
4 тижні
-
можна
-
Ні, у візовому центрі ніхто нічого не подає. Ви лише приїжджаєте на біометрію або відправляєте паспортна вклейку візи. Окремо на кожну людину подаєте заявку так саме як подавали на себе (онлайн). Не впевнений, що можна зі свого акаунту "доподати". У всякому разі я так не робив, то ж не знаю
-
Доброго дня. Підкажіть якщо анкету відправила ще 11.05, біометрію здала 18.05. І до цих пір тиша.. тобто вже 2,5 місяці ніякої відповіді( Чи треба далі чекати, чи може написати листа? Що порадите? Можливо ще в когось такаж ситуація?