UA to Canada CUAET
-
Привіт. Може в когось була схожа ситуація. 2 квітня отримала original passport request. Але можливість вклеїти з'явилася тільки зараз. Що робити в такій ситуації? Чи потрібно все від нова робити?
-
Добрий день! Обдзвонив вже всіх знайомих, ніхто не може дати конкретну відповідь... Чи можу я летіти з пересадкою в Ірландії,Шотландії, Англії.. якщо пересадка відбувається в одному і тому ж аеропорті (візи в ці країни я не маю). Кажуть що ні, бо для пересадки мені потрібно вийти з нейтральної зони для реєстрації на інший рейс. Чекаю на відповідь. Дякую!
-
Ірландії так, Англія/Шотландія - віза-транзит потрібна. на майбутні подорожі - не треба дзвонити друзям, а читати правила в'їзду/транзиту в країну для українців
-
Подскажите, в записке которую вкладывают в письмо, адресс доставки писать там где ты живешь или отделение почты?
-
Без варіантів, треба мати візу британську
-
Дякую вам за відповідь, а ви не знаєте чи у кризову форму, до того ж листа можна додати данні про досвід роботи? Чи краще писати окремими листами? І також про переклад, я десь бачила що можна самому перекласти документ через якусь форму, але не можу знайти про це інфу
-
А навіщо вам надавати дані про досвід, якщо вони додатково не запитали?) часто бачу, що якщо додають додаткові документи без їх запиту - то потім ще більше питань з’являється) Головне, що ви досвід вказали у відповідній графі в заявці, а документи про це не потрібно для візи)
Щодо перекладу - я робила у бюро перекладів у Києві, вони можуть надсилати поштою документ і завірюють нотаріально, але це все не безкоштовно (250 грн здається свідоцтво коштувало), щодо онлайн перекладу не підскажу((
-
про досвід, це я в анкеті заявці коли заповнювала, не вказала досвід, на емоціях мабуть, не знаю, тому хотіла б додати зараз, написати що скіпнула цей крок в аплікації і хочу виправитись)
що до перекладу почула вас, дякую)
-
вказано - travel document number (номер паспорта)
-
Підкажіть чи можна подавати свою наречену в своїй анкеті одразу ?? (Ще не одружені)
-
Велика подяка