UA to Canada CUAET
-
без вакцИны в Канаду не пускают можно написать отказ от вакцинации, но в этом случае в аэропорту вас офицер развернет и ближайшим рейсом отправят обратно в ту страну, из которой вы прибыли)) так что советую сделать прививку от ковида - облегчите себе жизнь
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, які документи перекладати та апостилювати перед перельотом до Канади? Чи є якийсь рекомендований список?
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/2022/03/canada-ukraine-authorization-for-emergency-travel.html
Ukrainians and their family members coming to Canada from overseas are exempt from Canada’s COVID-19 vaccination entry requirements, but must meet all other public health requirements for travel, such as quarantine and testing. With limited exceptions, all travellers to Canada, including anyone arriving under the CUAET, must also use ArriveCAN
-
-
Доброго дня, чи можна подати паспорт на візу пізніше ніж у 30 денний термін, якщо можна то,що для цього треба зробити? Може хтось стикався з цим. Просто подзвонити і спитати їх мені така відповідь не підходить.
-
Добрий день. Підскажіть таку річ, при подачі анкети вказав паспорт термін якого закінчується через 3 роки, в цей же час замовив новий паспорт, чи зможу вклеїти візу в новий паспорт? Якщо ні, то в старий, віза все одно буде на 10 років і я зможу користуватись 2 паспортами для проїзду, коли термін дії старого закінчиться?
-
Доброго дня, чи можна подати паспорт на візу пізніше ніж у 30 денний термін, якщо можна то,що для цього треба зробити? Може хтось стикався з цим. Просто подзвонити і спитати їх мені така відповідь не підходить...
-
а просто пошукати в чаті? теж не підходить?