UA to Canada CUAET
-
-
Доброго дня, чи можна подати паспорт на візу пізніше ніж у 30 денний термін, якщо можна то,що для цього треба зробити? Може хтось стикався з цим. Просто подзвонити і спитати їх мені така відповідь не підходить.
-
Добрий день. Підскажіть таку річ, при подачі анкети вказав паспорт термін якого закінчується через 3 роки, в цей же час замовив новий паспорт, чи зможу вклеїти візу в новий паспорт? Якщо ні, то в старий, віза все одно буде на 10 років і я зможу користуватись 2 паспортами для проїзду, коли термін дії старого закінчиться?
-
Доброго дня, чи можна подати паспорт на візу пізніше ніж у 30 денний термін, якщо можна то,що для цього треба зробити? Може хтось стикався з цим. Просто подзвонити і спитати їх мені така відповідь не підходить...
-
а просто пошукати в чаті? теж не підходить?
-
Подскажите, пожалуйста, такой вопрос, может кто сталкивался... Приглашение было сделано на загранпаспорт, в котором указана неверная фамилия, украинский паспорт успели поменять, а загранпаспорт нет. Сейчас новый загранпаспорт с действующей фамилией в работе, скоро будет готов. Подскажите, пожалуйста, нужно переделывать приглашение и получать новый IRCC? И при заполнении анкеты на биометрию, нужно писать фамилию, которая в приглашении или можно новую которая в действующем загранпаспорте и IRCC, которое в приглашении, а в визовом центре просто объяснить ситуацию с заменой фамилии и паспорта!? Что посоветуете!?
-
в новий можете, подавайте на вклейку новий разом з поясненням, що у вас змінився документ. у старому - термін дії візи максимум до кінця дії паспорта. 10 років - це не факт, що вам на такий термін видадуть візу Vitalii - залежить від того, який документ у вас є проїзний. якщо діючий закордонний біометричний паспорт український, то нема проблем, якщо інший - то тут від ситуації залежить
-
Дякую
-
Доброго дня! Чи може хтось підказати, як зареєструватись на здачу біометрії у VAC у Львові? Вже півтора місяці моніторю сайт і жодного разу не бачив вільних місць
-
слідкуйте за чатом, тут пишуть коли з'являються вільні дні, і схрестіть пальці на удачу. інакше - ніяк