UA to Canada CUAET
-
шукайте такі кур'єрські послуги у турфірмах, або друзів в країні, де приймають документи на вклейку
-
не працює ліміт на відправку, тільки що дізнався
-
У кого дізнавались?
-
- скан вашого паспорта, де є підпис
-
Усім вітання! Підкажіть, будь ласка, я отримала грант на Visiting PhD Program у Канаді (я не буду студенткою, але робиму дослідження в лабараторії). Університет лише готує Letter of acceptance. Вони говорять, що мені потрібно study permit. Чи можу я отримати study permit разом з work permit? На сайті є інформація про кожен окремо, але не можу знайти, чи можуть вони бути разом.
Можливо, хтось може порадити де шукати інформацію.
Завчасно дякую!
-
в туристичній агенції яка відправляє паспорти казали що відправляли нещодавно квітневі
-
Хто вкидав паспорт у скриньку що на конверті писали?
-
Queens University
-
Подруга сейчас подала на визу, сдала сегодня биометрию. Посмотрим, сколько будут рассматривать
-
Всем привет. Что это означает? На вклеку отдали на прошлой неделе во вторник, а сегодня пришло вот такое, но от VFS ничего
-
Извиняюсь за глупый вопрос (возможно) подскажите пожалуйста, где найти инфу по поводу отправки документов на вклейку визы? Эта инфа должна быть на сайте vfs? Или на сайте посольства Канады? Если скинете ссылку, вообще респект)