UA to Canada CUAET
-
Подскажите почему выдаёт ошибку 🤯уже Незнаю что делать 😢все за 10 лет написала
-
Англійською пишіть
-
Можна роздрукувати з дії. Листи з перекладом ніхто не читає. Навіть і пізніше він Вам пригодиться. В Саскачевані в 2021 році нікуди не пускали крім продуктових магазинів без QR коду вакцинації або тесту від ковід
-
И без пробелов, что делали до 13 года
-
наверное в последней записи не поставили на текущий момент ( там есть галочка) и у вас пробел с 2015 04 по 05 2015
-
2015.04 закінчили,то 2015.04 починати інший досвід роботи
-
Також напишіть чим ви займалися з 2012 по 2013
-
Не пишите 05.05.15 (день не пишите, а только месяц и год). Если предыдущие место работы закончили 04 месяц, значит новое должно начаться 04 месяцем
-
Привіт, в мене таке питання, я в Словаччині буду відправляти паспорт в Австрію, мені потрібно просто принести всі листи та паспорт на пошту і конвертом відправити на адресу візового центру? Чи як? Буду вдячна за допомогууу
-
Помогите что нажимать, подать заявление на визу? Или снизу есть такая же таблица, где написанно продолжить заЯвку, но она пустая
-
Хто скільки чекав на вклейку візи скільки днів , самий паспорт з візою ?
-
26.07 відправила досі в очікувані. Відправляла в Стокгольмі, розглядає Лондон
-
Стокгольм 2 месяца
-
Здравствуйте. У меня вопрос. Если у родителя внутренний паспорт, и по нему подаёмся на визу, куда будет вклеиваться его 8-летний ребенок?
-
Ну там кажуть 6 тижнів +-
-
Все равно не даёт пойти дальше ( что не так может кто заметит где я туплю ?
-
Де можна відіслати на вклейку а забрати самому?
-
Ви не заповнили із 2012 по 2013
-
26.07 відправила паспорт на вклейку, за трек номером вибиває no records found В кабінеті ніяких змін не відбувається, на пошту нічого не приходило. Курєрська служба повідомила про доставку паспорта в посольство. Через скільки часу після відправки ви отримували зміни або ж листи про дії з вашим паспортом?
-
С 2012 года напишите свою занятость, и в последней работе ставьте галочку ongoing )
90906/286972