UA to Canada CUAET
-
О, прекрасно, дякую!!! Ставила.
-
Спасибо!!!
-
Доброго дня. Ще ц червні здала біометричні дані. Але в особистому кабінеті не появився файл з ними.
-
Доброго дня. Ще в червні здала біометричні дані. Але в особистому кабінеті не появився файл з ними. Не зовсім розумію що мені потрібно робити.
-
Здравствуйте, так ничего и не должно появляться О каком файле идёт речь?
-
travel.gc.ca/travel-covid/travel-restrictions/covid-vaccinated-travellers-entering-canada#determine-fully це про Канаду. про тест на літак - уточняйте правила у країні вильоту та вашої АК
-
Добрый день всем,может кто-то столкнулся с такой ситуацией,я получил визу по старому внутреннему паспорту (книжка) и хочу покупать билеты,есть какие-то ограничения откуда лететь ? Кто-то говорил что только с Европы и именно пару стран ? Это правда или можно даже из Молдовы улететь ? Спасибо
-
Скажите, пожалуйста, где взять кризисную форму и куда ее отправлять? 🙏🏻🙏🏻 Подскажите, пожалуйста 📍📍📍 2 мес ждем уже после сдачи отпечатков. Понимаю, что многие и больше ждут. Но вдруг… Форма поможет
-
я це читала, але тут нічого не сказано про прострочену а от цікаво, я можу зараз заповнити ArriveCAN просто аби побачити яка буде буква і знати чи записуватися на тест, а потім за 2 дні до вильоту якось заповнити все заново (бо знаю, що внесені дані мають бути прямо перед вильотом (26 серпня))
-
Ну як вам сказати .... Я чекав 3 тижні... Написав крізіс форму ... Наступного дня прийшли апруви віз ... співпадіння? може ... Але потім чекав дітям апруви ...не було довго ... знову крізіс форма - через два дні отримав паспорт реквести і на дітей ... Так що воно не помішає точно . В закріпленому повідомленні в чаті є інструкція
-
що значить "прострочен"? читайте уважніше. для Канади немає терміну дії вакціини