UA to Canada CUAET
-
Пометка ставится на самом WP, слева внизу.
-
To be determinated
-
Вас понял, благодарю! 🤝
-
Могу лететь с любого аэропорта из любой страны ?
-
Доброго дня! Нам з чоловіком прийшов лист на вклейку візи, а дітям немає, чекати чи відправляти паспорти? У дітей термін дії паспортів до грудня цього року чи варто спочатку обміняти паспорти, а потім вже вклеїти візи?
-
Аналогічна ситуація теж не знаємо як краще зробити
-
приветствую еще раз, хотел уточнить, пришли ли уже паспорта вам?
-
Я дізнавалась терміново зробити нові паспорти зараз до місяця часу(( на вклейку дають 30 днів
-
Мені казали люди які займаються відпоавкою паспортів на вклейку що цей ліміт не враховується, що вони відправляли паспорти з просроченим терміном і все ок будо
-
Пришло письмо от вфс с трекинг номером, а когда ввожу его, чтобы отследить его местонахождение, то пишет «invalid inputs”, у кого-то было такое?
-
Шановні українці, тут можна знайти різноманітні оголошення про роботу, житло та інші види пільг. 🙏💙💛 frompeopletopeople.com
-
Добрый день. Сегодня в 13:00
-
А вам приходили какие-то промежуточные информационные письма на почту на протяжении ожидания? А то у нас тишина, вначале дали какой-то тренинговый номер который хз где вообще можно чекать)
-
www.vfsglobal.ca/IRCC-GPTWave1/Track/Index?q=shSA0YnE4pLF9Xzwon%2Fx%2FCQ1P0LBKn66dLdNUfueK+yHwYi%2FkEeD54PZsg8usxc5exA6HsD7tfHEABw33g+Q7g%3D%3D
-
У нас тоже тишина, до вчерашнего дня, а потом звонок, что мы оплатили только за доставку одного паспорта 36€ (у нас их три). Сказали доплатить ещё 72€, а в один конверт они положить не могут, пришлось платить. Вчера заплатила, сегодня доставили
-
Добрий день,скільки часу зараз чекають на в клейку візи після здачі паспорта?поділіться досвідом
-
Вводите трек номер и дату рождения и внизу пишет где ваш паспорт.
-
Якщо зареєструватися в візовий центр, але я так розумію, що треба встигнути протягом 30 днів, але місць вільних нема, що тоді робити, чи не буде це проблемою ?
-
Понял, спасибо еще раз за ответ.
-
А я ввожу свой и пишет «no records found”, у вас такого не было?
91394/286029