UA to Canada CUAET
-
Доброго вечора, підкажіть, будь ласка. Якщо я зараз закордоном під тимчасовим захистом в іншій країні, то чи треба це вказувати у пункті «travel history»? По суті про це ж є штамп у паспорті, і яку мету вказувати поіздку? Це не вплине на видачу візи?
-
З точки зору консульств,кожна доросла людина відповідає виключно за себе ну і за своїх дітей. На вашу візу впливає лише ваша особиста ситуація. І немає значення чи заявка групова чи особиста
-
Только в том случае, если выезжал и въезжал по загранпаспорту
-
никакие ваши поездки в другие страны и статусы в них не влияют на выдачу визы. указывайте всю историю по штампам в паспорте
-
В нас була.Заповнила на себе і відправила.Тоді просто дозаповнила окрему анкету на чоловіка у сіоєму кабінеті IRCC Все добре.Отримали візи.
-
Зрозуміло, дякую за інфу
-
Дякую, пррсто думаю, може в когось була схожа ситуація 🥹
-
этот вопрос здесь задают примерно каждый день - пользуйтесь поиском по чату. проблемой это точно не является
-
13.06 Варшава.Ще чекаємо
-
Подала 31.05, тільки що отримала
-
Підскажіть будь ласка якщо віза CUAET вклеєна в паспорти чи можна летіти з пересадкою у Франції не виходячи з аеропорту? Щиро дякую за інформацію!
-
Можна, це ж ЄС
-
Ребят кто может поделиться формой или примером доверенности чтобы один человек мог забрать паспорта? Спасибо большое 🙏 Сказали можно забрать одному человеку при наличии доверенности в любой форме и ксерокопии паспорта! Сказали, что даже не нужно нотариально заверять. Спасибо большое ☺️
-
Может ли мой паспорт привезти другой человек для сдачи на вклейку?
-
Може, тільки потрібно доручення від вас від руки написати на ім'я тої людини, яка замість вас буде відвозити паспорт і копію вашого документу(паспорт). Принаймні у Варшаві так
-
Запись ещё не открывалась повторно?
-
Подскажите, пожалуйста, какой почтой лучше отправлять в визовый центр паспорт на вклейку? (Я в Кракове, нужно в Варшаву)
-
А щоб забрати, яка процедура?
-
Я відправляла Poczta Polska 4липня і здається 6 числа вже паспорти були у них,але я відправляла пріорітетова і платила кур’єра
-
привет, может кто-то обьяснить немножко? получил такие письма
91608/286584