UA to Canada CUAET
-
visa.vfsglobal.com/pol/en/can/book-an-appointment
-
инструкция с вопросом 7 или 9 относится к обычной подаче на TRV и не относится к CUAET. вам нужно просто отправить паспорт в любой VAC, в который вам удобно. как платить и сколько - читайте на сайте VAC. аккаунт на IRCC вам не нужен
-
через skype, например. не бесплатно, естественно.
-
Спасибо! Можно уточнить - паспорта на всех (2 человека) отправлять в одном ракете или это все по отдельности?
-
про это ничего не знаю, но в чате выше много писали - пользуйтесь поиском
-
у нас мам и ребенок То есть оба паспорта мы отправим в одном пакете, но возврат паспортов надо оплатить за 2 паспорта, так?
-
Дайте, пожалуйста, ссылку на кризис форму)
-
Та сама ситуація, подали анкети на початку червня, мені прийшло запрошення на біометрію 16 червня, а сину 15 років досі нічого....
-
закреплённое сообщение не для красоты висит.
-
Хто пройшов усі процедури і будує своє життя вже в Канаді - скажіть - візу вам дали з якої дати ( з якого дгя починається 3 роки перебування?) та з якої дати ваш WP ?
-
Моя історія з візою - може кому цікаво … Подався на біометрію у Тбілісі - всією родиною. Через 18 днів прийшло запрошення на паспорти. Було два варіанти на вклейку: Анкара та москва. Поїхав до москви… Там все зробили без запису і по вільній черзі. Вклейка візи : зробили за 2 дні.