UA to Canada CUAET
-
Новая почта не пересылает документы за границу или что то уже поменялось?
-
Я звонила только что , пересылает все
-
Всім привіт, скажіть будь ласка як відмінити апоінтмент на здачу біометріі? Мені потрібно інше місто вибрати
-
Паспорт не продовжують на основі візи Візу вам треба буде отримувати заново
-
О, зрозумів. Чи можна тоді подати заяву та продовжити мою візу за програмою CUAET, поки я перебуваю в Канаді?
-
Да, будете подавать заново на визу уже в Канаде.
-
дякую!
-
Я так відправляла в Берлін
-
Подскажите, если дали work permit до 2025.04 то по приезду у меня уже например будет 2.5 года work permit ? Или же до 2025 если приеду то дают на 3 года? Как это работает 🙏
-
Скажіть, будь ласка, чи можна в США зробити візу CUAET? Тобто здати біометрію і вклеїти візу? На сайті VFS Global візового центру в США не знайшов.
-
Дуже дякую, зрозумів. Потім, коли я повторно подаду заяву в Канаді на нову візу, чи буде вона видана знову на основі дати мого нового паспорта чи дати візи моєї дружини? (вибачте, якщо в мене є граматичні помилки, я використовую google translate англо-український)
-
Добрый день! Кто знает, по какому телефону можно позвонить в ВАК Варшавы, чтобы выяснить по поводу обратной курьерской доставки? Ждем паспорта уже 7 дней- тишина((((
-
Скасуйте візит,та зареєструйтеся у інший центр
-
на основі вашого паспорта. можете подаватись по CUAET, якщо у вас чи дружини громадянство України.
-
Переводчик перевёл без единой ошибки 🙈☺️
-
Дуже дякую Ната за допомогу. Я ціную це.
-
В Кишеневе, Бухаресте если вклейку визы делать, тоже ждать месяца 2 нужно ?
-
І все ок? Отримали? Коли забирали резервували термін? Чи в порядку живої черги?
-
Нічого не реєструвала. Просто показала укр паспорт
-
Вам никто не даст гарантий, что где-то сделают быстрее
В чате недавно кто-то писал, что ждал в Бухаресте 7 недель. Можете поискать поиском статистику по городам
91801/287186