UA to Canada CUAET
-
Кажется, проще съездить в другую страну и там сдать))
-
Ну Краков закрыт. Варшава- нереально тоже записаться. Пробывала И я вот и думаю , куда поближе выехать, чтоб сдать. Какой то треш с этой Канадой. Уже начинаю думать, может мне это не надо..
-
Если бы мужчин выпускали.
-
Без проблем Братислава. Там є вільні дати
-
Дивились три неділі,а ось моніторила неділю раз 20захрдила коден день особливо вранці до 13;00, і зловила дату ,і вже здала .треба моніторити,тут давали рекомендацію очистку браузера ,я так зробила ,і на наступний день зробила запис
-
Спасибо. Посмотрю Братиславу сегодня.
-
Доброго дня. На який email можна написати в візовий центр у Відні? Чомусь мені не присилають номер для відслідковування мого паспорта. На самому сайті IRCC є повідомлення що мою заявку схвалено
-
Просто скоро Канаду переименуют в Украину 😁🙃
-
Доброго ранку) 02.06.22 здача біометрії у Празі в Чехії. 29.07 .2022 прийшов запит на вклейку і підтвердження біометрії (перед цим писали у кризову форму,в усі можливі офіси і навіть відписав Бухарест ,що розглядає Лондон , і Лондон також був відповів нам) . 01.08.22 відправили паспорт у Vienna і вже 05.08.22 паспорт був на руках у нас .
-
Свободных дат на биометрию не было, поэтому выбрали запись по емейл - заполнили форму, получили емейл с датой и временем, уже сдали. Франция и Испания. Около 2 недель заняло
-
Elena 🇺🇦
-
Здавали біометрію в СТОКГОЛЬМІ 16.06, ще досі не має ніякої відповіді, а вже майже 2 місяці. Можливо якогось листа написати на сайт чи як правильно зробити? Буду вдячна за відповідь.
-
Не підскажите як ви записувались на емейл?
-
Підскажіть через який час випускають фолесс візу після запиту?
-
Как Вам это удалось? Несколько раз пыталась, перепроверила всё до буквы и каждый раз пишет "введите корректные данные", так и не удалось
-
В Канаде крайне мало населения, поэтому им только лучше чтобы желающие работать приезжали
-
Ребята, добрый день . Подскажите пожалуйста , паспорта на вклейку сдать в Вене можно ? Почему сдачи паспортов в « категория визы»?
-
підкажіть будь ласка, які документи відправляли на вклейку?
-
О, едем 🙃🤗😊
-
Тоже интересует этот вопрос)
93461/286029